Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фанови на Ливерпул, ај по едно вакво да си купиме :icon_lol:

Хаа, ова Лукас кога беше уште во трапавите денови :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.871
Поени од реакции
12.433
Многу точно!

Вие може да копирате ама срамота е, да не можеш сам да смислиш нешто, тоа е проблемот!
На Јунајтед паролите се единствени и уникатни, а вашате е копија, да не речам плагијат!
Зошто не речам за Арсенал или за Ливерпул(макар тука имаат спор со Селтик зошто и тие ја користат) или некој друг! Вашата парола сега ја забележав и ми дојде дека е нешто веќе познато!
Ти не мора одма да се лутиш, еве стави го и ти потписот и нема да се налутам, само ти да не си нервозен:smir:
Значи ајде со ова еднаш да расчистиме.
Тоа е всушност балада и не е ниту на Селтик ниту на Ливерпул. А Ливерпул е клубот кој почнал прв да ја користи ок???

--- надополнето ---

Го знаете ова ?

:pos::pos:
Старо е ова...уште од времето на Бенитез

--- надополнето ---

Фанови на Ливерпул, ај по едно вакво да си купиме :icon_lol:

Хаа, ова Лукас кога беше уште во трапавите денови :D
Ти прва!!! Левава половина ( црвената де ) е мноооогу подобра. Ама мислам после перењето ќе се исчисти и другата. Пробај и кажи ми да знам дали да си купам

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи ајде со ова еднаш да расчистиме.
Тоа е всушност балада и не е ниту на Селтик ниту на Ливерпул. А Ливерпул е клубот кој почнал прв да ја користи ок???

--- надополнето ---

Старо е ова...уште од времето на Бенитез

--- надополнето ---

Ти прва!!! Левава половина ( црвената де ) е мноооогу подобра. Ама мислам после перењето ќе се исчисти и другата. Пробај и кажи ми да знам дали да си купам
Белата половина чиста е, ама оваа црвенава има некои флеки 20 години перење и пак не се тргаат :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.871
Поени од реакции
12.433
Белата половина чиста е, ама оваа црвенава има некои флеки 20 години перење и пак не се тргаат :icon_lol:
Ќе се тргнат сега имаме нов детергент без гајле. Ама со белава што ќе се прави не знам

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Белава има стар диригент и 25-26 години веќе никако не е исфлекан... тоа црвената половина е полна со дамки да не речам трајни :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Liverpool midfielder Raul Meireles named PFA Fans Player of the Year

За ова никој ништо не прокоментира. Шо како?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Заслужи Раул да ја земе наградата,одлична сезона за него. Среќа што Луиз не беше земен од лето иначе тешко дека ке ја земеше

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од ФА се многу срдечни, различни тимови добија награди преку играчите и сосема спротивен тим ќе ја добие титулата :icon_lol:

П.С. Паркер најзаслужено.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Kenny Dalglish; Liverpool, Vidic. "I like the claims of Luca Modric, but believe the player of the year should be part of a team, and inspire a team, that is winning something. So you look at Arsenal and Manchester United. For Arsenal, Van Persie and Fabregas haven’t played a full season, so you have to look at United. Hernandez has made a massive impact in a short space of time and scored an amazing amount of goals from few starts but, again, hasn’t played enough games. So I’m going for Vidic, because he has been a leader, and kept the captain’s armband even when Ferdinand returned. He has also played a vital role in the development of Smalling, and has already helped turn him into a top class Premier League performer." :toe:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Биди сигурна дека Бербатов не бил потценуван волку колку Торес. Пак ќе прашам... Со Роман Абрамович ли праите муабет, јас ли го донесов Торес во Челзи? :)
Не беше финтата зашто ви дал Јаја Туре гол .. финтата е тоа што не смееш да го потцениш противникот. Јас сум сигурен дека анемичниов Торес со 1 потег може да го реши Манечстер Јунајтед... Го потценувавте Сити значи ненормално, и на крај изгубивте .. Не е тоа - тоа . .
Јас ли го донесех Торес у Челзи? Не, ама ќе распале, а коо ќе распале ного ќе се радувам. Сам си прааш некоја контрадикција. У знак на почит и сексуална привлеченост напиши пак THANK YOU ROMAN! Головите кога-тогај ќе дојдат, битно го имате ТОРЕС как име, как икона. Појаки сте на Фифа со него. :)

Фросе ли игра против Сити па изгубила оти ги потценила? Фановите и навивачето на Јунајтед ги реметат Сити заради тва шо немат освоено ни вазна у последните 30год., па и понатам нема да освојат, без разлика на милијардите и милионите шо ќе ги потрошат, тука е Стоук, а никој од нас тука не игра на таа утакмица. Чисто сумњам оти Јунајтед у времето на Ферги е изгубил 2-3 утакмици заради потценуване на противнико. Прво научи шо значе тај збор, научи нешто за Ферги и Јунајтед па ќе прааме маабет. :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Јас ли го донесех Торес у Челзи? Не, ама ќе распале, а коо ќе распале ного ќе се радувам. Сам си прааш некоја контрадикција. У знак на почит и сексуална привлеченост напиши пак THANK YOU ROMAN! Головите кога-тогај ќе дојдат, битно го имате ТОРЕС как име, как икона. Појаки сте на Фифа со него. :)

Фросе ли игра против Сити па изгубила оти ги потценила? Фановите и навивачето на Јунајтед ги реметат Сити заради тва шо немат освоено ни вазна у последните 30год., па и понатам нема да освојат, без разлика на милијардите и милионите шо ќе ги потрошат, тука е Стоук, а никој од нас тука не игра на таа утакмица. Чисто сумњам оти Јунајтед у времето на Ферги е изгубил 2-3 утакмици заради потценуване на противнико. Прво научи шо значе тај збор, научи нешто за Ферги и Јунајтед па ќе прааме маабет. :)
Дај бе не ме цитирај .. Јас зборам едно ти сосема 10-то ми збориш .. Дај ослободиме од маките те молам, не ме цитирај ..

ПС. Thank you Roman !

G

Gray Foxx

Гостин
Како моеш бело да исчистиш со перење бре, ебате глуп. :poss:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.958
Поени од реакции
11.802
Ц ц ц ц се ближи 19тата титула и почнуваат пцуења и нервози :icon_lol: ах синиња напатени...после овој подвиг ќе се курчите со 5те титули во лш, ама и тоа може да се намали уште овој мај на 1 разлика ;D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom