Значи ајде со ова еднаш да расчистиме.Многу точно!
Вие може да копирате ама срамота е, да не можеш сам да смислиш нешто, тоа е проблемот!
На Јунајтед паролите се единствени и уникатни, а вашате е копија, да не речам плагијат!
Зошто не речам за Арсенал или за Ливерпул(макар тука имаат спор со Селтик зошто и тие ја користат) или некој друг! Вашата парола сега ја забележав и ми дојде дека е нешто веќе познато!
Ти не мора одма да се лутиш, еве стави го и ти потписот и нема да се налутам, само ти да не си нервозен:smir:
Старо е ова...уште од времето на БенитезГо знаете ова ?
![]()
Ти прва!!! Левава половина ( црвената де ) е мноооогу подобра. Ама мислам после перењето ќе се исчисти и другата. Пробај и кажи ми да знам дали да си купамФанови на Ливерпул, ај по едно вакво да си купиме
![]()
Хаа, ова Лукас кога беше уште во трапавите денови![]()
Белата половина чиста е, ама оваа црвенава има некои флеки 20 години перење и пак не се тргаатЗначи ајде со ова еднаш да расчистиме.
Тоа е всушност балада и не е ниту на Селтик ниту на Ливерпул. А Ливерпул е клубот кој почнал прв да ја користи ок???
--- надополнето ---
Старо е ова...уште од времето на Бенитез
--- надополнето ---
Ти прва!!! Левава половина ( црвената де ) е мноооогу подобра. Ама мислам после перењето ќе се исчисти и другата. Пробај и кажи ми да знам дали да си купам
Ќе се тргнат сега имаме нов детергент без гајле. Ама со белава што ќе се прави не знамБелата половина чиста е, ама оваа црвенава има некои флеки 20 години перење и пак не се тргаат![]()
Јас ли го донесех Торес у Челзи? Не, ама ќе распале, а коо ќе распале ного ќе се радувам. Сам си прааш некоја контрадикција. У знак на почит и сексуална привлеченост напиши пак THANK YOU ROMAN! Головите кога-тогај ќе дојдат, битно го имате ТОРЕС как име, как икона. Појаки сте на Фифа со него.Биди сигурна дека Бербатов не бил потценуван волку колку Торес. Пак ќе прашам... Со Роман Абрамович ли праите муабет, јас ли го донесов Торес во Челзи?
Не беше финтата зашто ви дал Јаја Туре гол .. финтата е тоа што не смееш да го потцениш противникот. Јас сум сигурен дека анемичниов Торес со 1 потег може да го реши Манечстер Јунајтед... Го потценувавте Сити значи ненормално, и на крај изгубивте .. Не е тоа - тоа . .
Дај бе не ме цитирај .. Јас зборам едно ти сосема 10-то ми збориш .. Дај ослободиме од маките те молам, не ме цитирај ..Јас ли го донесех Торес у Челзи? Не, ама ќе распале, а коо ќе распале ного ќе се радувам. Сам си прааш некоја контрадикција. У знак на почит и сексуална привлеченост напиши пак THANK YOU ROMAN! Головите кога-тогај ќе дојдат, битно го имате ТОРЕС как име, как икона. Појаки сте на Фифа со него.
Фросе ли игра против Сити па изгубила оти ги потценила? Фановите и навивачето на Јунајтед ги реметат Сити заради тва шо немат освоено ни вазна у последните 30год., па и понатам нема да освојат, без разлика на милијардите и милионите шо ќе ги потрошат, тука е Стоук, а никој од нас тука не игра на таа утакмица. Чисто сумњам оти Јунајтед у времето на Ферги е изгубил 2-3 утакмици заради потценуване на противнико. Прво научи шо значе тај збор, научи нешто за Ферги и Јунајтед па ќе прааме маабет.![]()
Како моеш бело да исчистиш со перење бре, ебате глуп. :poss:Ти прва!!! Левава половина ( црвената де ) е мноооогу подобра. Ама мислам после перењето ќе се исчисти и другата. Пробај и кажи ми да знам дали да си купам
Мислам на аблемот логото, спонзорот кретену неписменКако моеш бело да исчистиш со перење бре, ебате глуп. :poss: