Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.146
Ја алудирам на она што се случува сега, мада, со моменталниов начин на работа, тоа е и максимумот, освојување на трофеј е нешто невозможно.
Иначе, знам дека Шчезни е талент и дека важи за 1 од оние на кои им предвидуваат супер иднина и тн и тн, али во моментов не е способен да се носи со притисокот, тоа е факт. Буфон не беше убер млад кога дојде во Јуве а и веќе важеше за испробана варијанта, Касиљас кога почна да брани Реал имаа и друга сигурна опција во случај малиов да забушава, Арсенал тоа го немаат, за тоа и реков дека преголем товар паѓа врз човек кој сеуште не е кадарен да се справи со истото.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Го ругате Торес и кога ќе распали ќе се криете како пички после .. знам, како што ги ругавте сити и ви го бапна Јаја Туре на крај .. Лоша работа е тоа ругањето и потценувањето ..
Да не сакаш да се кладиме наредна сезона кој ќе даде повеќе голови - Торесита или Чичарито? :pos:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Каде ќе се криеме брат? Кога ќе распали? Мислам дека трансферот го прецени малце а не го потцени. Затоа што ако сака да ги оправда тие 50 милиони треба да почне да дава голови што е можно побрзо, а не да се мота по терен како примадона некоја.
Ќе распали тогаш кога ќе е у форма и кога ќе се исчисти целото ѓубре во челзи моментално. Трансферот сум го преценил? Да не мислиш дека дискутираш на кајгана со Роман Абрамович кој се крие под никот Супер Френки 8 и знае македонски јазик ?
Ејјјјјј а кога се правеа вакви вицови за Бербатов лани смешно беше а? :)

50 милиони дадовте за 27 годишен кој или не дава голови или е повреден. Нека распали, негово си е тоа, напаѓач е, само оправдано е што цела премиер лига го чека да го даде првенецот на ваков начин, со потсмев.

И што ако дал Јаја Туре гол? Ако е за тоа колку ни го бапнале така по еднаш од 1872 па потоа нигде ги немало....
Биди сигурна дека Бербатов не бил потценуван волку колку Торес. Пак ќе прашам... Со Роман Абрамович ли праите муабет, јас ли го донесов Торес во Челзи? :)
Не беше финтата зашто ви дал Јаја Туре гол .. финтата е тоа што не смееш да го потцениш противникот. Јас сум сигурен дека анемичниов Торес со 1 потег може да го реши Манечстер Јунајтед... Го потценувавте Сити значи ненормално, и на крај изгубивте .. Не е тоа - тоа ..

--- надополнето ---

Да не сакаш да се кладиме наредна сезона кој ќе даде повеќе голови - Торесита или Чичарито? :pos:
Ти ли беше тој што се кладев со голови? Како стои ситуацијата моментално ? :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Манчестер може да изгуби 2 од 5, ама теоретското е дека Арсенал и Челзи ќе ги победат останатите 4. Сепак, на крај може да имаат сите исто бодови.
Надежта последна умира... ама сепак умира :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Никој нит го руга нит го потценува Торес (барем не јас де).

Туку Абрамович беше тој што го ПРЕцени.

Сега си терам сеир затоа што така ми се милува. Иначе неам ништо против неговите евентуални голови. Нека даде 150 ако сака наредната сезона, се што сакам е да не освои ништо. Дали ќе биде во Челзи или Шалке не ми е битно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United are named world's most valuable club with David Beckham leading highest-paid players list in Forbes magazine

И Арсенал сега е пред Барселона :costumed3

--- надополнето ---

Ќе распали тогаш кога ќе е у форма и кога ќе се исчисти целото ѓубре во челзи моментално. Трансферот сум го преценил? Да не мислиш дека дискутираш на кајгана со Роман Абрамович кој се крие под никот Супер Френки 8 и знае македонски јазик ?

Биди сигурна дека Бербатов не бил потценуван волку колку Торес. Пак ќе прашам... Со Роман Абрамович ли праите муабет, јас ли го донесов Торес во Челзи? :)
Не беше финтата зашто ви дал Јаја Туре гол .. финтата е тоа што не смееш да го потцениш противникот. Јас сум сигурен дека анемичниов Торес со 1 потег може да го реши Манечстер Јунајтед... Го потценувавте Сити значи ненормално, и на крај изгубивте .. Не е тоа - тоа ..

--- надополнето ---

Ти ли беше тој што се кладев со голови? Како стои ситуацијата моментално ? :)
Види, тука никој не го потценува Торес. Само огромната сума што ја исплативте за тој играч ви ги влече ваквиве шеги, клипови и што не. Имаше и за Бербатов вакви работи, како немало, Berbaflop беше шема ланска сезона.

За решавање со еден потег нема збор, О`Шеј пред 3-4 години реши титула. И не, не го потценивме ние, туку како што пиша Nethervor, работата кај вас е што го правевте Торес вонземјанин, ќе кине, ќе меле, а ве вади од мизерија човекот што го бркавте во МЛС, што викавте дека му е доста и што требаше да оди да заврши кариера во Марсеј. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
А јас пак мислев дека малку пари зедовме за Ел траидор. Се си мислев дека Сити некој ден ќе бувнат 70 милиони ама ете...останавме покуси за 20. Ама според формава па 70 ќе беа еднакви на грабеж ќе требаше во затвор да одиме

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ќе распали тогаш кога ќе е у форма и кога ќе се исчисти целото ѓубре во челзи моментално.
Ау ова е врхунац.

Челзи пак победува, го стигна и Арсенал на второ место и ти велиш дека има многу ѓубре моментално во Челзи, и тоа ѓубре што пак победува треба да се исчисти за Торес да може да распали?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Како изигра Бејл бе?
Ништо не можев да видам на глупиот стрим.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Брату интересно е едно, ама досадно е друго.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.848
Поени од реакции
11.507
И пак на крај манчестер и челзи се двете најаки екипи во пл, да не речам со муда. :toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.848
Поени од реакции
11.507
Тоа вие енглезите , ние на кирилица вака :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop