Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Јунајтед е искусен тим за да киксне 2 пати но се надевам дека ќе биде приморан еднаш на Олд Трафорд против Челзи но доколку игра пасивно може и да извади нерешено. Вториот евентуален кикс би бил на Емирати. Сето ова само на хартија, до тогаш останува да видиме :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Надежта последна умира... ама сепак умира :)
Измисли нешто ново, вака тапа си..

--- надополнето ---

Како изигра Бејл бе?
Ништо не можев да видам на глупиот стрим.
Катастрофа! :) Не пројде кај Сања, а кога проба да глуми нешто фаули, пенали ова она, Шчезни му влезе во стил на Леман. Излезе на почеток на второ. Ван Дер Ваарт беше човекот вчера.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ТОТЕНХЕМ-АРСЕНАЛ HIGHLIGHTS 20 МИН ОД SKY SPORTS - ЛИНК

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Како изигра Бејл бе?
Ништо не можев да видам на глупиот стрим.
Kako да изигра, ТАПА и тоа голема!
Не знаеше кај тера, изведуваше нешто ама залудно!
Изгледа беше и самиот преимпресиониран од наградата за која ни самиот не е сигурен дали ја заслужил:toe:

K

kalimer0

Гостин
Еве што покажа Торес досега во Челзи, уживајте во неговите скилови и дриблинзи:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој ВдВ цело време шутирал пенали на левата страна, прв пат смени на десно.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Kako да изигра, ТАПА и тоа голема!
Не знаеше кај тера, изведуваше нешто ама залудно!
Изгледа беше и самиот преимпресиониран од наградата за која ни самиот не е сигурен дали ја заслужил:toe:
Колку да се пише нешто... Ако не виде,Бејл се повреди и на полувреме излезе. Како сакаш повреден да игра ?

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Колку да се пише нешто... Ако не виде,Бејл се повреди и на полувреме излезе. Како сакаш повреден да игра ?
Јас пишувам до полувреме како изигра, после тоа знам дека излезе!

Твоево е колку да се пише нешто, изгледа многу ти е досадно?

оф топик: Гледам пак од Јунајтед пароли крадите, Јунајтед излезе пред 100 години со The Religion, и одма цркви, господе прости ми почнавте да вметнувате во потписи! Стварно сте патетични, битете малку креативни, не само да крадете други идеи!

В

Вори

Гостин
Извини,ти ултрасот од Манчестер па сега се чувствуваш многу навреден.

Еве и јас ќе пишам тоа во потпис сега,ќе го украдам и?Забрането со закон е или пак не смее никој да ве копира?Или пак сите ве копираат,но само вие сте едни и единствени.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Извини,ти ултрасот од Манчестер па сега се чувствуваш многу навреден.

Еве и јас ќе пишам тоа во потпис сега,ќе го украдам и?Забрането со закон е или пак не смее никој да ве копира?Или пак сите ве копираат,но само вие сте едни и единствени.
Многу точно!

Вие може да копирате ама срамота е, да не можеш сам да смислиш нешто, тоа е проблемот!
На Јунајтед паролите се единствени и уникатни, а вашате е копија, да не речам плагијат!
Зошто не речам за Арсенал или за Ливерпул(макар тука имаат спор со Селтик зошто и тие ја користат) или некој друг! Вашата парола сега ја забележав и ми дојде дека е нешто веќе познато!
Ти не мора одма да се лутиш, еве стави го и ти потписот и нема да се налутам, само ти да не си нервозен:smir:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Повредата ја доби без потреба, виде не виде дека Сања вџеб го пикна и ајде да се повредам да излезам некако да не се срамам пред народот зашто пред 1 ден ја зеде наградата најдобар млад фудбалер во Премиер лига

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Повредата ја доби без потреба, виде не виде дека Сања вџеб го пикна и ајде да се повредам да излезам некако да не се срамам пред народот зашто пред 1 ден ја зеде наградата најдобар млад фудбалер во Премиер лига
Да беше најдобар млад ајде де, ама за најдобар играч во ПЛ ја зеде наградата!

В

Вори

Гостин
Многу точно!

Вие може да копирате ама срамота е, да не можеш сам да смислиш нешто, тоа е проблемот!
На Јунајтед паролите се единствени и уникатни, а вашате е копија, да не речам плагијат!
Зошто не речам за Арсенал или за Ливерпул(макар тука имаат спор со Селтик зошто и тие ја користат) или некој друг! Вашата парола сега ја забележав и ми дојде дека е нешто веќе познато!
Ти не мора одма да се лутиш, еве стави го и ти потписот и нема да се налутам, само ти да не си нервозен:smir:
Преваранти сме и ние ко Еткинсон,што ќе праиш...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да беше најдобар млад ајде де, ама за најдобар играч во ПЛ ја зеде наградата!
како и да е не вреди шо зеде :S Модрич стопати подобро игра од него во екипата ... еве и ВдВ да речам е подобар да не претерам :kesa:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Го знаете ова ?

:pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.