GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
Подобро да си ги поминуваат жените отколку да се лапаат на утакмицаМора да ја помине и неговата, таков им е редот во челзи...
Подобро да си ги поминуваат жените отколку да се лапаат на утакмицаМора да ја помине и неговата, таков им е редот во челзи...
значи Од Тери формулата , кај стасај ебај ..Подобро да си ги поминуваат жените отколку да се лапаат на утакмица
Еве една изјава од Керол : Од управата на Њукасл изјавија дека по двете одбиени понуди за Керол, самиот играч побарал да си замине, но играчот има друга приказна и вели дека бил натеран да си замине од клубот.Леле детскиве муабети од погоре -.-, ај фатете се и за мебелот што го имаат дома.
Scouser - Magpies 1:1
Доколку е вистина незнам зошто фановите од миленик го направија најомразена фаца....треба да ја плукаат управата а не него.Еве една изјава од Керол : Од управата на Њукасл изјавија дека по двете одбиени понуди за Керол, самиот играч побарал да си замине, но играчот има друга приказна и вели дека бил натеран да си замине од клубот.
„Тажен сум што морам да си заминам од мојот омилен клуб, клубот од мојот роден град. Но, ми рекоа дека морам да си заминам. Јас сакав да останам, затоа и го потпишав договорот на пет години. Но, тие буквално ме избркаа“, изјави Керол.
Видов ова. Ама не видов извор? Интересно е што скајспортс имаат една по друга сторија објавено кои се крајно контрадикторни. Во првата пишале дека Керол е пресреќен што добил шанса да дојде во Ливерпул, а во наредната под неа пишале Керол бил избркан.Еве една изјава од Керол : Од управата на Њукасл изјавија дека по двете одбиени понуди за Керол, самиот играч побарал да си замине, но играчот има друга приказна и вели дека бил натеран да си замине од клубот.
„Тажен сум што морам да си заминам од мојот омилен клуб, клубот од мојот роден град. Но, ми рекоа дека морам да си заминам. Јас сакав да останам, затоа и го потпишав договорот на пет години. Но, тие буквално ме избркаа“, изјави Керол.
ТукаВидов ова. Ама не видов извор? Интересно е што скајспортс имаат една по друга сторија објавено кои се крајно контрадикторни. Во првата пишале дека Керол е пресреќен што добил шанса да дојде во Ливерпул, а во наредната под неа пишале Керол бил избркан.
Калакурница е фудбалов веќе.
Еее и нас не оштети, фаул врз Видиќ и асистенција со рака, тоа еовој мејсон е гнаса од судија... копиле ќељаво
Не му е прв пат сезонава, почна да му преминува во навикаСудијава ги оштети Арсенал до коска....голот на Саха од офсајд.
A Спортскиии.