Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле детскиве муабети од погоре -.-, ај фатете се и за мебелот што го имаат дома.

Scouserѕ - Magpies 1:1

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Леле детскиве муабети од погоре -.-, ај фатете се и за мебелот што го имаат дома.

Scouser - Magpies 1:1
Еве една изјава од Керол : Од управата на Њукасл изјавија дека по двете одбиени понуди за Керол, самиот играч побарал да си замине, но играчот има друга приказна и вели дека бил натеран да си замине од клубот.

„Тажен сум што морам да си заминам од мојот омилен клуб, клубот од мојот роден град. Но, ми рекоа дека морам да си заминам. Јас сакав да останам, затоа и го потпишав договорот на пет години. Но, тие буквално ме избркаа“, изјави Керол.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Еве една изјава од Керол : Од управата на Њукасл изјавија дека по двете одбиени понуди за Керол, самиот играч побарал да си замине, но играчот има друга приказна и вели дека бил натеран да си замине од клубот.

„Тажен сум што морам да си заминам од мојот омилен клуб, клубот од мојот роден град. Но, ми рекоа дека морам да си заминам. Јас сакав да останам, затоа и го потпишав договорот на пет години. Но, тие буквално ме избркаа“, изјави Керол.
Доколку е вистина незнам зошто фановите од миленик го направија најомразена фаца....треба да ја плукаат управата а не него.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Видов ова. Ама не видов извор? Интересно е што скајспортс имаат една по друга сторија објавено кои се крајно контрадикторни. Во првата пишале дека Керол е пресреќен што добил шанса да дојде во Ливерпул, а во наредната под неа пишале Керол бил избркан.

Калакурница е фудбалов веќе.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Видов ова. Ама не видов извор? Интересно е што скајспортс имаат една по друга сторија објавено кои се крајно контрадикторни. Во првата пишале дека Керол е пресреќен што добил шанса да дојде во Ливерпул, а во наредната под неа пишале Керол бил избркан.

Калакурница е фудбалов веќе.
Тука

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.117
Ете Челзи почна да мести за да ги врати парите дадени за Торес :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
овој мејсон е гнаса од судија... копиле ќељаво

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Судијава ги оштети Арсенал до коска....голот на Саха од офсајд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom