Fernando Torres's wife has just given birth to a healthy baby, 6lbs 6ozs, 10 fingers, 10 toes, torn hamstring
Што ќе правам јас не е твоја работа, барем не навивам за посрани манекенски клубовиКолку тешко ви паѓа за парите за Керол демек вас ви земаат, или па утре ќе купувате играч па им скокаат цените ти чомбе и така јаболка цел живот ќе собираш шо се секираш
Иначе Сити пратиле понуда за Педро Леон и ги одбиле
Kaмо да има клубови како вашиве, да фрлаат пари, па и Јунајтед да има корист! Сега одма муабетов ќе дојди дека ми е мака што купувате вие и Лајно Задрид, не ќе можам да спијам, а еве сега станувам:tv:Чомбе не јај фергусонови гомна, 30 милиони фунти за Фердинанд во времето ко е земен се исто ко 100 милиони фунти во ова време. А и не гледам шо зијан има Манчестер Јунајтед од 80те милиони фунти од, како беше, „бандата“? Можи лицемерието е корисно некош, ама не шибај без врска.
--- надополнето ---
Штета е, не можи само Манчестер Јунајтед да е единствен англиски клуб кој фрла големи милиони за квалитетни играчи, знам.
Најголем трансфер e 30.75 милиони фунти пред 2-3 години за Бербатов и пак е малку во споредба за свилени играчи како вашите, сите други трансфери што ги наброја се далеку помали!Пред да дојде Абрамович вие ги рушевте рекордите во трансфери,сега криво да не ти е ? Челзи кога преценил некој играч како Сити 30 М за Јаја Туре ? Харгривс за колку го земавте ? Бербатов ? Фердинанд ? Руни ? Тевез ?
И како што кажа Фантом,тогаш фунтата вредеше многу повеќе од сега
Не разбирам зашто е излапен? човекот е тотално во право го казнија за глупост, не извади он мали деца туку комбиниран тим... не за џабе имаат сите 25 играчи за да пријават, ако неможе да играат тие што е поентата...Овој е цел излапен во мозокот.
OMG !! не се саламToresova žena odbila Terijeve uslove, ništa od transfera
Не се нормални....цццц се е удрено со воден чорап по глава:pos2::pos2::pos2:
ахахахах на шасија да ја помини Тери хахаахххаха то е море да и удри етикета дека е од ЧелзиToresova žena odbila Terijeve uslove, ništa od transfera
Не се нормални....цццц се е удрено со воден чорап по глава:pos2::pos2::pos2: