Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Овој е цел излапен во мозокот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1352446/Andy-Carroll-liar-Newcastle-boss-Alan-Pardew-hits-35m-Liverpool-striker.html

Овие ќе се караат сеа интересно ќе е :)

Него за скапиве трансфери не знам што толку бунење, и Манчестер правел скапи, Руни, Фердинанд, Бербатов, само што веројатно работата е што Челзи веќе имаше таков феил од трансфер со Шевченко и сега дава голема сума за играч склон ко повреди :)))) Мене лично ми е гајле, кој клуб кого сака нека го донесе, се додека ми е Ферги на клупа ич не се секирам :smir:, после со Жозе ќе е :eye_roll:

Сега ќе е поинтересен останатиов дел од сезонава, кент веит :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
1.Manchester City ‘money no object’ award for best buy: Torres to Chelsea.

2.The Financial Fair Play award for fiscal prudence: Chelsea charging media 250 pounds for Torres pictures.

3.Manchester City ‘Christ they paid what!’ award: Carroll to Liverpool.

4.The ‘at last realism in football’ award: Tottenham’s 250,000 pounds offer for Phil Neville.

:tv:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Колку тешко ви паѓа за парите за Керол демек вас ви земаат, или па утре ќе купувате играч па им скокаат цените :pos: ти чомбе и така јаболка цел живот ќе собираш шо се секираш
Иначе Сити пратиле понуда за Педро Леон и ги одбиле
Што ќе правам јас не е твоја работа, барем не навивам за посрани манекенски клубови :)

Чомбе не јај фергусонови гомна, 30 милиони фунти за Фердинанд во времето ко е земен се исто ко 100 милиони фунти во ова време. А и не гледам шо зијан има Манчестер Јунајтед од 80те милиони фунти од, како беше, „бандата“? Можи лицемерието е корисно некош, ама не шибај без врска.

--- надополнето ---

Штета е, не можи само Манчестер Јунајтед да е единствен англиски клуб кој фрла големи милиони за квалитетни играчи, знам.
Kaмо да има клубови како вашиве, да фрлаат пари, па и Јунајтед да има корист! Сега одма муабетов ќе дојди дека ми е мака што купувате вие и Лајно Задрид, не ќе можам да спијам, а еве сега станувам:tv:

Јунајтед уште многу години ќе е нешто што Челзи не ќе може ни да сонува, единствен англиски клуб(заедно со Арсенал) кои земаат копуци и ги прават играчи!

Пред да дојде Абрамович вие ги рушевте рекордите во трансфери,сега криво да не ти е ? Челзи кога преценил некој играч како Сити 30 М за Јаја Туре ? Харгривс за колку го земавте ? Бербатов ? Фердинанд ? Руни ? Тевез ?
И како што кажа Фантом,тогаш фунтата вредеше многу повеќе од сега :toe:
Најголем трансфер e 30.75 милиони фунти пред 2-3 години за Бербатов и пак е малку во споредба за свилени играчи како вашите, сите други трансфери што ги наброја се далеку помали!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
The whole Arsenal team cost less than Torres!
Arsenal’s last Barclays Premier League starting XI beat Wigan 10 days ago 3-0 at the Emirates. It cost
£41.7million.
Goalkeeper Wojciech Szczesny came through the youth system, as did Jack Wilshere, Johan Djourou and Cesc Fabregas.

Wenger paid money for Sami Nasri (£15million), Laurent Koscielny (£9.75m), Theo Walcott (£7m), Bakari Sagna (£6m), Robin Van Persie (£2.75m) and Gael Clichy
(£250,000).

With Fernando Torres costing £50m, Arsene Wenger would tell you that for that you can buy a complete team and still have £8.3m
change. :icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Овој е цел излапен во мозокот.
Не разбирам зашто е излапен? човекот е тотално во право го казнија за глупост, не извади он мали деца туку комбиниран тим... не за џабе имаат сите 25 играчи за да пријават, ако неможе да играат тие што е поентата...
Да победеше убеден сум дека немаше да го казнат а и поразот дојде ептен на крај така да стварно не разбирам што прават англичаните...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Да де, се ок тоа, ама малце е шуљупуљу во глата ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Мора да ја помине и неговата, таков им е редот во челзи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom