Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
I'm selling a Liverpool home jersey for 10/11, mint condition apart from a few burn marks from when I set it on fire. Comes with a feeling of true mediocrity and lack of desire - free of charge!
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Q: Santa Claus, the tooth fairy, an intelligent Liverpool supporter and an old drunk are walking down the street together when simultaneously they each spot a fifty quid note. Who gets it?
A: The old drunk, of course - the other 3 are mythical creatures.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
E ова па не ти требаше сега...
Не мислеше mans ништо лошо. Со тоа ''очајни'', сакаше да каже очајни затоа што немавте победа доста долго време, а не очајни затоа што плачете на форум или што знам јас. Кога сме тука веќе, честито победа и од мене.

И чудно како сега ретко кој признава дека Манчестер и Арсенал беа оштетени ова коло. Не бе, Манчестер секогаш дава гол во 90та минута, секогаш му помагаат судиите и секогаш има среќа (како на овој натпревар на пример, само 2 стативи погоди, не повеќе). Ама ајде, битно сме први. Штета што темава се полни само кога Манчестер е помогнат од судиите, кога е обратно ретко кој го гледа тоа. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.774
Поени од реакции
11.294
E ова па не ти требаше сега...
Да не бидам сватен погрешно, немаше воопшто иронија/сарказам/подсмев во мојот пост, само честитав победа ;)
И јас сум бил во очај кога Манчестер не победувал...затоа го искористив истиот термин и за вас...

Член од
29 декември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1
Како што ќе кажеш ROSEMBERG. Ти си оној паметниот.
П.С. Рој ако со неговиот лузерски тим Ливерпул не победат утре против Болтон на Енфилд ќе го отпуштат.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^

Чомбе,аgain?:)
:music3::music3::music3:

Јас се извињавам, господин је мало нервозан и он ми је дао црвену репутацију, али Ерик Д Кинг је Чомбе.
Даворе, ја те молим да му се испричаш на тог нервозни господина.

:pos::pos:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Напишав во Фан Клуб Челзи, ама ајде и овде може некој не чита таму :)
Значи за сите корисници на МАX TV: Ресетирајте го модемот, и на 333 и 334 ќе можете да гледате Спорт Клуб и Спорт Клуб + :)
Поздрав до сите и СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Среќна нова дечки, убав помин вечер и памет у глава :helou:

И догодина со нови сили во нови и интересни натпревари

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Дечки на МаксТВ ќе даваат СпортКлуб и СпортКлуб+ 3 месеца беплатно почнувајќи од денес.
(ако некој го постирал ова се извинувам)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
браво за ливерпул салам екипа се таа година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop