Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
I'm selling a Liverpool home jersey for 10/11, mint condition apart from a few burn marks from when I set it on fire. Comes with a feeling of true mediocrity and lack of desire - free of charge!
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Q: Santa Claus, the tooth fairy, an intelligent Liverpool supporter and an old drunk are walking down the street together when simultaneously they each spot a fifty quid note. Who gets it?
A: The old drunk, of course - the other 3 are mythical creatures.

Q: Santa Claus, the tooth fairy, an intelligent Liverpool supporter and an old drunk are walking down the street together when simultaneously they each spot a fifty quid note. Who gets it?
A: The old drunk, of course - the other 3 are mythical creatures.

Хаха,јако :)

E ова па не ти требаше сега...

Не мислеше mans ништо лошо. Со тоа ''очајни'', сакаше да каже очајни затоа што немавте победа доста долго време, а не очајни затоа што плачете на форум или што знам јас. Кога сме тука веќе, честито победа и од мене.

И чудно како сега ретко кој признава дека Манчестер и Арсенал беа оштетени ова коло. Не бе, Манчестер секогаш дава гол во 90та минута, секогаш му помагаат судиите и секогаш има среќа (како на овој натпревар на пример, само 2 стативи погоди, не повеќе). Ама ајде, битно сме први. Штета што темава се полни само кога Манчестер е помогнат од судиите, кога е обратно ретко кој го гледа тоа. :)

E ова па не ти требаше сега...

Да не бидам сватен погрешно, немаше воопшто иронија/сарказам/подсмев во мојот пост, само честитав победа ;)
И јас сум бил во очај кога Манчестер не победувал...затоа го искористив истиот термин и за вас...

Како што ќе кажеш ROSEMBERG. Ти си оној паметниот.
П.С. Рој ако со неговиот лузерски тим Ливерпул не победат утре против Болтон на Енфилд ќе го отпуштат.

^

Чомбе,аgain?:)

:music3::music3::music3:

Јас се извињавам, господин је мало нервозан и он ми је дао црвену репутацију, али Ерик Д Кинг је Чомбе.
Даворе, ја те молим да му се испричаш на тог нервозни господина.

:pos::pos:

Напишав во Фан Клуб Челзи, ама ајде и овде може некој не чита таму :)
Значи за сите корисници на МАX TV: Ресетирајте го модемот, и на 333 и 334 ќе можете да гледате Спорт Клуб и Спорт Клуб + :)
Поздрав до сите и СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!!

Среќна нова дечки, убав помин вечер и памет у глава :helou:

И догодина со нови сили во нови и интересни натпревари

Дечки на МаксТВ ќе даваат СпортКлуб и СпортКлуб+ 3 месеца беплатно почнувајќи од денес.
(ако некој го постирал ова се извинувам)

браво за ливерпул салам екипа се таа година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom