Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Честитки за Челзи кој ја освои титулата оваа година, но не им честитам на "фановите" (на повеќето) бидејќи пред некоја недела ги ставија на клада играчите, така да не заслужуваат сега да слават и да бидат фанови на тој клуб. За играчите на Челзи одлична сезона......
Играч не прај клуб. Ги пратив на „вожња“ во Аушвиц, пошто заслужија. И во дорбо и во лошо....бабини девитини, едно е ко ќе нејќи (ко против Евертон на домашен терен, 3-3), друго е ко да се излезени на терен за рекреација. А то не го трпам со оглед на то шо се четврт најскапо платен спортски колектив во светот од кој немаше никаква корист, ни финансиска ни спортска (успеси). Така да ова е најмалку шо треба да направат моменталните играчи на мојот омилен клуб.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Играч не прај клуб. Ги пратив на „вожња“ во Аушвиц, пошто заслужија. И во дорбо и во лошо....бабини девитини, едно е ко ќе нејќи (ко против Евертон на домашен терен, 3-3), друго е ко да се излезени на терен за рекреација. А то не го трпам со оглед на то шо се четврт најскапо платен спортски колектив во светот од кој немаше никаква корист, ни финансиска ни спортска (успеси). Така да ова е најмалку шо треба да направат моменталните играчи на мојот омилен клуб.
Јас си дадов мислење ако ти не се сложуваш тогаш тоа си е твој проблем и ако се пронаоѓаш во постот пак твој проблем. Челзи заслужија годинава титула но не такви "фанови". Сепак тоа е мое мислиње немора да се сложиш со мене!!!!!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Аман бе, уште не ја сфати разликата помеѓу ИГРАЧИ и КЛУБ?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
А за тој клуб кој игра? Шнајдери можеби?

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Честитки за челзи тие беа единствените кои годинава заслужија да ја освојат титулата.Повеке од заслужено ја освојвте браво.Само дај попуштете др недела во фа купот и ние да освојме нешто :smir:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Јас си дадов мислење ако ти не се сложуваш тогаш тоа си е твој проблем и ако се пронаоѓаш во постот пак твој проблем. Челзи заслужија годинава титула но не такви "фанови". Сепак тоа е мое мислиње немора да се сложиш со мене!!!!!
Тоа сигурно било кажано во нервоза,не дека некој го мислел тоа.
А,тоа што немаш срце да им честиташ на фановите на Челзи титула,тоа е друга работа,не ми измислувај топла вода сеа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Облог број 4: ManUtdChampions vs. LoGiX
Доколку Руни постигне 21 или повеќе голови во Премиер Лигата, LoGiX ќе носи аватар и видео на профил по избор на ManUtdChampions се’ до почетокот на новата сезона од Премиер Лигата.
Доколку Руни постигне 20 или помалку голови во Премиер Лигата, ManUtdChampions ќе носи аватар и видео на профил по избор на LoGiX се’ до почетокот на новата сезона од Премиер Лигата.
Во овој облог не е можен нерешен исход, па сигурно ќе имаме победник.
За аватар :

Да беше облогот на 20 гола,сликава ќе беше таман..ама ништо не е 1 гол :)

За видео на профил,мислам дека моментално нема таква опција сега..но кога ќе направат да може да се става ќе го добие и тоа...(таман јас да најдам некое саламско до тогаш) :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Облог број 6: HeadHunter vs. Ред Девил
Доколку Челзи ја освои Премиер Лигата, Ред Девил ќе носи аватар и потпис по избор на HeadHunter се’ до почетокот на новата сезона од Премиер Лигата.
Доколку Манчестер ја освои Премиер Лигата,HeadHunter ќе носи аватар и потпис по избор на Ред Девил се’ до почетокот на новата сезона од Премиер Лигата.
Во овој облог можен е и нерешен исход, во случај ни еден од двата тима да не е шампион. Во тој случај никој не менува ни аватар ни потпис.
Прегледај го приврзокот 28390

Потпис :

http://upic.me/i/0v/champ4copy.png

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Облог број 5: ЃаволРулз vs. LiverpoolFC
Доколку Манчестер Јунајтед заврши пред Ливерпул во Премиер Лигата, LiverpoolFC ќе носи аватар и потпис по избор на ЃаволРулз се’ до почетокот на новата сезона од Премиер Лигата.
Доколку Ливерпул заврши пред Манчестер Јунајтед во Премиер Лигата, ЃаволРулз ќе носи аватар и потпис по избор на LiverpoolFC се’ до почетокот на новата сезона од Премиер Лигата.
Иако не е активен повеќе членот, јас ќе ставам аватар и потпис, ако види, нека си ги постави :)

АВАТАР:
Прегледај го приврзокот 28395

ПОТПИС:
On Thursday night at 8 o'clock, you know where you gonna be,
Sitting watching Channel 5, Liverpool FC!

On Tuesday and Wednesday, you fucked up,
And now you're playing in EUROPA CUP!

Thursdays nights at the councill house, oh what a threat that will be,

Watching Channel 5, watching Rafa and Stevie G.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Пред се, да им честитам титула на сите вистински фанови на Челзи. Колко и да говорам и мислам дека не е најзаслужено на крај вие га освоиите, па "со среќа да си га користете". :)

Мислам дека по оваа сезона, и конкретно денеска, видовме дека и во се ова Дрогба е пред Руни. Руни само знај да води топка за разлика од Дрогба, колку - толку.
А догодина веќе, ќе биди подобар од Дрогба, не можам појќе од Дрогба да ги очекувам овие енергични настапи.
Шо неможеш да ме разбереш неможеш, как на дрво да објаснувам... уствари флеваш у друг маабет, различен од тај шо го почнааме, не е битно, твојто си е твое, брани си го. :)

Не сме ние криви што сте тим кој зависи од 1 човек, и мора тој сите работи да ги извршува.
Уствари гледаш ли го Манчестер, за да ми кажеш кои сите работи ги извршува Руни? :) Јунајтед не е one-man team, туку one-man team-striker! :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тоа сигурно било кажано во нервоза,не дека некој го мислел тоа.
А,тоа што немаш срце да им честиташ на фановите на Челзи титула,тоа е друга работа,не ми измислувај топла вода сеа.
Топлата вода е измислена, а за честитање јас си честитав не туку филозофирајте немаш срце и сл. Убаво кажав дека "некои" фанови не заслужуаат, а не сите, е сега кој ќе си се пронајде во тие пак ќе кажам негов проблем каде што треба самиот да се преиспита. Исто кажав дека Челзи заслужено си освои титула но дека не заслужува такви фанови. Така да ти не филозофирај многу читај малку подобро што е напишано

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
честитки до новиот шампион во најсилното првенство во фудбал .
заслужено си стасаа до титулата браво браво - покажаа шампионски дух во доста наврати и овој колектив покажа дека може да дава мн голови а за сметка да прима послабо .

одлична сезона момци нека ви е честита -

Облог број 1: Fantom vs. Sonne
Доколку Челзи заврши пред Арсенал во Премиер Лигата, sonne ќе се слика во дрес од Челзи и ќе стави слики на темата и во својот албум. (минимум 3 слики)
Доколку Арсенал заврши пред Челзиво Премиер Лигата, Fantom ќе се слика во дрес од Арсенал и ќе стави слики на темата и во својот албум. (минимум 3 слики).
наскоро сега треба да се снајдувам со дрес - како не станаа моиве шампиони па фантомот да се секираше место мене :P

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ајде искрени честитки до Челзи.Завршија со стил.:)))
Нека не ви се множат и догодина да остане трофејот во Лондон,ама у северен/црвенo-белиот дел:D

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Chelsea simply gr-eight! :toe:

Честито титула, сосема заслужена според мене, нема што. Не бевме на ниво ние сезонава, не на она ниво од претходните години. Не знам дали е до Бербатов, Керик, Фостер, Роналдо, Тевез или некој друг, едноставно не бевме. Тоа е, крај на уште една возбудлива сезона, одлична за Челзи и Тотенхем пред се. Во толку конкурентна сезона успеаа да ги постигнат своите цели. Се надевам дека наредната сезона трофејот ќе се врати во Манчестер. Нема да зборувам за можни засилувања и такви работи, сите имаме многу желби, а за играч во Манчестер само Фергусон може да направи вистинска одлука, само тој може да ја врати титулата на Олд Трафорд.

@ LoGiX
Убав аватар. :)

Edit: Заборавив да го пофалам и Џо Кол, кога го постигнаа осмиот гол се бореше за топката како од таа акција да зависеше титулата на Челзи. Вистински професионалец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom