- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Или Манчестер или Челзи, сигурно нема да биде екипа од рангот на Стоук, Хал, Ливерпул и сл.Сеуште има фанови на Јунајтед што мислат дека Манчестер ќе биде шампион пак?
Или Манчестер или Челзи, сигурно нема да биде екипа од рангот на Стоук, Хал, Ливерпул и сл.Сеуште има фанови на Јунајтед што мислат дека Манчестер ќе биде шампион пак?
А да кажеше како ќе завршат натпревари на Манчестер летото, дека нема да сум тука, а гледам те бидува за таа работа.За Виган зборвиш? Па да ... немаат шанси за ништо. И затао ќе бидат „спукани“ кај Челси. И ... Челси шампион. Кој шанси бе ... Еднакви ви се шансите како на Шалке.
Инаку ... заборавив тогаш да пишам. Кејф ми е што Ливерпул, со пораз ја реши сезоната.
40 милиончиња (минимум) од играње во ЛШ + автоматски привлекување на звучни имиња кои секако не би дошле да играат за тим кој се бори за уефа куп. Челзи нека си слави титула, мене поважно ми е што Ливерпул пропаѓа.... повторно.Абе бале. Знам дека ве боли. Имавте се в раце, а сега имате стап. Дрвен. Ама болката не се намалува ако си прајш илузии во кои Ливерпул е послаб од Манчестер. Или дека Манчестер ќе биде прв, и слично. Остајте го сонот, ојте малку надвор. Убав ден е, утре ќе биде уште поубав, Челси ќе слави титула. На ваша сметка.
![]()
И мене ми е кејф. Кејф ќе ми биде да играат и Лига Европа. Дај Боже да им се падне некој Македонски тим, конечно и нашите да имаат среќа со некој послаб противник.За Виган зборвиш? Па да ... немаат шанси за ништо. И затао ќе бидат „спукани“ кај Челси. И ... Челси шампион. Кој шанси бе ... Еднакви ви се шансите како на Шалке.
Инаку ... заборавив тогаш да пишам. Кејф ми е што Ливерпул, со пораз ја реши сезоната.
Па улогата на Виган е поважна. Ако они изгубат се е готово. Како пред 2 години што на Болтон никој не обрнуваше внимание.Едно нешто ми е чудно:
Виган ко попалени најавуваат битка со Челзи, дури САФ им направи и :pusk: на пола екипа, а од Стоук ништо...
Исто беше и со Ливерпул, во секој светски медиум САФ повикуваше на максимално залагање и остали ср*њаПа улогата на Виган е поважна. Ако они изгубат се е готово. Како пред 2 години што на Болтон никој не обрнуваше внимание.![]()
Абе чиста работа е ако фан на Јунајтед се надева, пошто има на шо да се надева, Виган е единствен тим кој „му закачи“ три гола на Челзи (настрана 4те од Сити) сезонава.Najnezasluzen sampion do sega ke bide Chelsea. Ako bide.
Glupavata glava Drogba i Fat Frank se discrase...
Да?
2 гола има дадено против Манчестер од кога е дојден во Челзи, лајнојадче.
Па и головето не ги дава у буквална смисла, така му наредуват. Два гола, од кои еденио од офсајд а другио несакајќи.Не во буквална смисла на зборот, ама кога треба дава голови А?.
Незнам за кој си, а и не ме интересира. Нее битно, покажуваш оти имаш неправилен агол на гледане на премиер лигата, фудбало а и на спорто воопшто.Абе бале. Знам дека ве боли. Имавте се в раце, а сега имате стап. Дрвен. Ама болката не се намалува ако си прајш илузии во кои Ливерпул е послаб од Манчестер. Или дека Манчестер ќе биде прв, и слично. Остајте го сонот, ојте малку надвор. Убав ден е, утре ќе биде уште поубав, Челси ќе слави титула. На ваша сметка.
![]()
Хаха... незнам шо уствари се замарате со изгледо на фудбалеерто и тренерто... да фатеш на ред, на сите ќе им најдеш "кој уствари шо е". Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно.А ова шо е бе пиле? Френк ако е fat, ушлото Руни тогаш шо е? Пошто Анчелоти е прасе, тогаш за Руни останува само....крмак.
Јебига, зато по 30+ ги шиба сезонски за разлика од поскапо платеното играчиште од Бербатов, кој по 3+ сезонски има, и секако по една полушанса против Челзи од ко е во Манчестер Јунајтед.Па и головето не ги дава у буквална смисла, така му наредуват. Два гола, од кои еденио од офсајд а другио несакајќи.
Хаха... незнам шо уствари се замарате со изгледо на фудбалеерто и тренерто... да фатеш на ред, на сите ќе им најдеш "кој уствари шо е". Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно.![]()
Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно.![]()
Нема поголем фонт од 7Ако Френк е „дебел“, Руни е крмак. Многу едноставно.
Околу спремноста, не е на одмет да провериш кој играч во поле (не голман) има преку 160 натпреввари во низа во Премиер Лига без ниеден пропуштен. Макар шо не е ни голема разлика со двајцата голмани пред него, Фридел и Џејмс е мислам втор, 2 или 3 натпревари плус имаат голманиве. Не е Руни.
Значи, поарно ќути се.И што ако е физички најподготвен? Кога Дрогба сезонава е каде каде подобар од него. Ама Руни е Англичанец. Епа тогаш најдобар е нели? Сега ќе биде прогласен и за најдобар играч во ПЛ , а не е. 26 гола Руни , 26 гола Дрогба. 13 асистенции Дрогба , 4 Руни. Руни е од Англија , Дрогба не е. Значи Руни освојува. А замислете Руни да не изведуваше пенали. Колку ќе беше позади Дрогба. Од друга страна е Лампард , 15 асистенции на прво место во лигата заедно со Фабрегас , и со 21 гол е 5ти стрелец во лигата со 1 гол помалку од Тевез , и тоа сите пред него се напаѓачи. Ама еве , пошто Лампард изведува пенали , а има најмногу асистенции , може да се каже дека се тука негде со Руни.