- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Или Манчестер или Челзи, сигурно нема да биде екипа од рангот на Стоук, Хал, Ливерпул и сл.Сеуште има фанови на Јунајтед што мислат дека Манчестер ќе биде шампион пак?
Или Манчестер или Челзи, сигурно нема да биде екипа од рангот на Стоук, Хал, Ливерпул и сл.Сеуште има фанови на Јунајтед што мислат дека Манчестер ќе биде шампион пак?
А да кажеше како ќе завршат натпревари на Манчестер летото, дека нема да сум тука, а гледам те бидува за таа работа.За Виган зборвиш? Па да ... немаат шанси за ништо. И затао ќе бидат „спукани“ кај Челси. И ... Челси шампион. Кој шанси бе ... Еднакви ви се шансите како на Шалке.
Инаку ... заборавив тогаш да пишам. Кејф ми е што Ливерпул, со пораз ја реши сезоната.
40 милиончиња (минимум) од играње во ЛШ + автоматски привлекување на звучни имиња кои секако не би дошле да играат за тим кој се бори за уефа куп. Челзи нека си слави титула, мене поважно ми е што Ливерпул пропаѓа.... повторно.Абе бале. Знам дека ве боли. Имавте се в раце, а сега имате стап. Дрвен. Ама болката не се намалува ако си прајш илузии во кои Ливерпул е послаб од Манчестер. Или дека Манчестер ќе биде прв, и слично. Остајте го сонот, ојте малку надвор. Убав ден е, утре ќе биде уште поубав, Челси ќе слави титула. На ваша сметка.
И мене ми е кејф. Кејф ќе ми биде да играат и Лига Европа. Дај Боже да им се падне некој Македонски тим, конечно и нашите да имаат среќа со некој послаб противник.За Виган зборвиш? Па да ... немаат шанси за ништо. И затао ќе бидат „спукани“ кај Челси. И ... Челси шампион. Кој шанси бе ... Еднакви ви се шансите како на Шалке.
Инаку ... заборавив тогаш да пишам. Кејф ми е што Ливерпул, со пораз ја реши сезоната.
Па улогата на Виган е поважна. Ако они изгубат се е готово. Како пред 2 години што на Болтон никој не обрнуваше внимание.Едно нешто ми е чудно:
Виган ко попалени најавуваат битка со Челзи, дури САФ им направи и :pusk: на пола екипа, а од Стоук ништо...
Исто беше и со Ливерпул, во секој светски медиум САФ повикуваше на максимално залагање и остали ср*њаПа улогата на Виган е поважна. Ако они изгубат се е готово. Како пред 2 години што на Болтон никој не обрнуваше внимание.
Абе чиста работа е ако фан на Јунајтед се надева, пошто има на шо да се надева, Виган е единствен тим кој „му закачи“ три гола на Челзи (настрана 4те од Сити) сезонава.Najnezasluzen sampion do sega ke bide Chelsea. Ako bide.
Glupavata glava Drogba i Fat Frank se discrase...
Да?
2 гола има дадено против Манчестер од кога е дојден во Челзи, лајнојадче.
Па и головето не ги дава у буквална смисла, така му наредуват. Два гола, од кои еденио од офсајд а другио несакајќи.Не во буквална смисла на зборот, ама кога треба дава голови А?.
Незнам за кој си, а и не ме интересира. Нее битно, покажуваш оти имаш неправилен агол на гледане на премиер лигата, фудбало а и на спорто воопшто.Абе бале. Знам дека ве боли. Имавте се в раце, а сега имате стап. Дрвен. Ама болката не се намалува ако си прајш илузии во кои Ливерпул е послаб од Манчестер. Или дека Манчестер ќе биде прв, и слично. Остајте го сонот, ојте малку надвор. Убав ден е, утре ќе биде уште поубав, Челси ќе слави титула. На ваша сметка.
Хаха... незнам шо уствари се замарате со изгледо на фудбалеерто и тренерто... да фатеш на ред, на сите ќе им најдеш "кој уствари шо е". Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно.А ова шо е бе пиле? Френк ако е fat, ушлото Руни тогаш шо е? Пошто Анчелоти е прасе, тогаш за Руни останува само....крмак.
Јебига, зато по 30+ ги шиба сезонски за разлика од поскапо платеното играчиште од Бербатов, кој по 3+ сезонски има, и секако по една полушанса против Челзи од ко е во Манчестер Јунајтед.Па и головето не ги дава у буквална смисла, така му наредуват. Два гола, од кои еденио од офсајд а другио несакајќи.
Хаха... незнам шо уствари се замарате со изгледо на фудбалеерто и тренерто... да фатеш на ред, на сите ќе им најдеш "кој уствари шо е". Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно.
Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно.
Нема поголем фонт од 7Ако Френк е „дебел“, Руни е крмак. Многу едноставно.
Околу спремноста, не е на одмет да провериш кој играч во поле (не голман) има преку 160 натпреввари во низа во Премиер Лига без ниеден пропуштен. Макар шо не е ни голема разлика со двајцата голмани пред него, Фридел и Џејмс е мислам втор, 2 или 3 натпревари плус имаат голманиве. Не е Руни.
Значи, поарно ќути се.И што ако е физички најподготвен? Кога Дрогба сезонава е каде каде подобар од него. Ама Руни е Англичанец. Епа тогаш најдобар е нели? Сега ќе биде прогласен и за најдобар играч во ПЛ , а не е. 26 гола Руни , 26 гола Дрогба. 13 асистенции Дрогба , 4 Руни. Руни е од Англија , Дрогба не е. Значи Руни освојува. А замислете Руни да не изведуваше пенали. Колку ќе беше позади Дрогба. Од друга страна е Лампард , 15 асистенции на прво место во лигата заедно со Фабрегас , и со 21 гол е 5ти стрелец во лигата со 1 гол помалку од Тевез , и тоа сите пред него се напаѓачи. Ама еве , пошто Лампард изведува пенали , а има најмногу асистенции , може да се каже дека се тука негде со Руни.