Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Сеуште има фанови на Јунајтед што мислат дека Манчестер ќе биде шампион пак?
Или Манчестер или Челзи, сигурно нема да биде екипа од рангот на Стоук, Хал, Ливерпул и сл.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
За Виган зборвиш? Па да ... немаат шанси за ништо. И затао ќе бидат „спукани“ кај Челси. И ... Челси шампион. Кој шанси бе ... Еднакви ви се шансите како на Шалке.

Инаку ... заборавив тогаш да пишам. Кејф ми е што Ливерпул, со пораз ја реши сезоната.
А да кажеше како ќе завршат натпревари на Манчестер летото, дека нема да сум тука, а гледам те бидува за таа работа.
Додека не тепа Челзи утре, јас ќе се надевам на титула. Чао.

T

the Carpenter

Гостин
Абе бале. Знам дека ве боли. Имавте се в раце, а сега имате стап. Дрвен. Ама болката не се намалува ако си прајш илузии во кои Ливерпул е послаб од Манчестер. Или дека Манчестер ќе биде прв, и слично. Остајте го сонот, ојте малку надвор. Убав ден е, утре ќе биде уште поубав, Челси ќе слави титула. На ваша сметка.
:)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Абе бале. Знам дека ве боли. Имавте се в раце, а сега имате стап. Дрвен. Ама болката не се намалува ако си прајш илузии во кои Ливерпул е послаб од Манчестер. Или дека Манчестер ќе биде прв, и слично. Остајте го сонот, ојте малку надвор. Убав ден е, утре ќе биде уште поубав, Челси ќе слави титула. На ваша сметка.
40 милиончиња (минимум) од играње во ЛШ + автоматски привлекување на звучни имиња кои секако не би дошле да играат за тим кој се бори за уефа куп. Челзи нека си слави титула, мене поважно ми е што Ливерпул пропаѓа.... повторно.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
За Виган зборвиш? Па да ... немаат шанси за ништо. И затао ќе бидат „спукани“ кај Челси. И ... Челси шампион. Кој шанси бе ... Еднакви ви се шансите како на Шалке.

Инаку ... заборавив тогаш да пишам. Кејф ми е што Ливерпул, со пораз ја реши сезоната.
И мене ми е кејф. Кејф ќе ми биде да играат и Лига Европа. Дај Боже да им се падне некој Македонски тим, конечно и нашите да имаат среќа со некој послаб противник. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Едно нешто ми е чудно:

Виган ко попалени најавуваат битка со Челзи, дури САФ им направи и :pusk: на пола екипа, а од Стоук ништо...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Едно нешто ми е чудно:

Виган ко попалени најавуваат битка со Челзи, дури САФ им направи и :pusk: на пола екипа, а од Стоук ништо...
Па улогата на Виган е поважна. Ако они изгубат се е готово. Како пред 2 години што на Болтон никој не обрнуваше внимание. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Па улогата на Виган е поважна. Ако они изгубат се е готово. Како пред 2 години што на Болтон никој не обрнуваше внимание. :)
Исто беше и со Ливерпул, во секој светски медиум САФ повикуваше на максимално залагање и остали ср*ња

F

fantomX

Гостин
Najnezasluzen sampion do sega ke bide Chelsea. Ako bide.
Glupavata glava Drogba i Fat Frank se discrase...
Абе чиста работа е ако фан на Јунајтед се надева, пошто има на шо да се надева, Виган е единствен тим кој „му закачи“ три гола на Челзи (настрана 4те од Сити) сезонава.
А ова шо е бе пиле? Френк ако е fat, ушлото Руни тогаш шо е? Пошто Анчелоти е прасе, тогаш за Руни останува само....крмак.

Најнезаслужен шампион досега со најголем број постигнати погодоци во сезона.... (ако ги прими Виган четири најмалку, или три беа, не памтам) :tv:

Апсолутно прифатлив, прекрасен епитет.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Иначе Лидс се пласираа во втора лига :icon_mrgr

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Тоооо Лидс браво! Ајде сега догодина и во Премиер. Не можам да ги гледам веќе екипите како Волфс, ВБА и уште некој...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да?
2 гола има дадено против Манчестер од кога е дојден во Челзи, лајнојадче.
Не во буквална смисла на зборот, ама кога треба дава голови А?.
Па и головето не ги дава у буквална смисла, така му наредуват. Два гола, од кои еденио од офсајд а другио несакајќи. :)

Незнам за кој си, а и не ме интересира. Нее битно, покажуваш оти имаш неправилен агол на гледане на премиер лигата, фудбало а и на спорто воопшто.

А ова шо е бе пиле? Френк ако е fat, ушлото Руни тогаш шо е? Пошто Анчелоти е прасе, тогаш за Руни останува само....крмак.
Хаха... незнам шо уствари се замарате со изгледо на фудбалеерто и тренерто... да фатеш на ред, на сите ќе им најдеш "кој уствари шо е". Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно. :)

F

fantomX

Гостин
Па и головето не ги дава у буквална смисла, така му наредуват. Два гола, од кои еденио од офсајд а другио несакајќи.

Хаха... незнам шо уствари се замарате со изгледо на фудбалеерто и тренерто... да фатеш на ред, на сите ќе им најдеш "кој уствари шо е". Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно. :)
Јебига, зато по 30+ ги шиба сезонски за разлика од поскапо платеното играчиште од Бербатов, кој по 3+ сезонски има, и секако по една полушанса против Челзи од ко е во Манчестер Јунајтед. :vozbud:

Ако Френк е „дебел“, Руни е крмак. Многу едноставно.
Околу спремноста, не е на одмет да провериш кој играч во поле (не голман) има преку 160 натпреввари во низа во Премиер Лига без ниеден пропуштен. Макар шо не е ни голема разлика со двајцата голмани пред него, Фридел и Џејмс е мислам втор, 2 или 3 натпревари плус имаат голманиве. Не е Руни.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
И што ако е физички најподготвен? Кога Дрогба сезонава е каде каде подобар од него. Ама Руни е Англичанец. Епа тогаш најдобар е нели? Сега ќе биде прогласен и за најдобар играч во ПЛ , а не е. 26 гола Руни , 26 гола Дрогба. 13 асистенции Дрогба , 4 Руни. Руни е од Англија , Дрогба не е. Значи Руни освојува. А замислете Руни да не изведуваше пенали. Колку ќе беше позади Дрогба. Од друга страна е Лампард , 15 асистенции на прво место во лигата заедно со Фабрегас , и со 21 гол е 5ти стрелец во лигата со 1 гол помалку од Тевез , и тоа сите пред него се напаѓачи. Ама еве , пошто Лампард изведува пенали , а има најмногу асистенции , може да се каже дека се тука негде со Руни.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Руни е крмак ама е еден од најдобро физички спремните фудбалеере, ако не и најдобар, имаше еднач емисија за тва. Чисто информативно. :)
Ако Френк е „дебел“, Руни е крмак. Многу едноставно.
Околу спремноста, не е на одмет да провериш кој играч во поле (не голман) има преку 160 натпреввари во низа во Премиер Лига без ниеден пропуштен. Макар шо не е ни голема разлика со двајцата голмани пред него, Фридел и Џејмс е мислам втор, 2 или 3 натпревари плус имаат голманиве. Не е Руни.
Нема поголем фонт од 7 :)

И што ако е физички најподготвен? Кога Дрогба сезонава е каде каде подобар од него. Ама Руни е Англичанец. Епа тогаш најдобар е нели? Сега ќе биде прогласен и за најдобар играч во ПЛ , а не е. 26 гола Руни , 26 гола Дрогба. 13 асистенции Дрогба , 4 Руни. Руни е од Англија , Дрогба не е. Значи Руни освојува. А замислете Руни да не изведуваше пенали. Колку ќе беше позади Дрогба. Од друга страна е Лампард , 15 асистенции на прво место во лигата заедно со Фабрегас , и со 21 гол е 5ти стрелец во лигата со 1 гол помалку од Тевез , и тоа сите пред него се напаѓачи. Ама еве , пошто Лампард изведува пенали , а има најмногу асистенции , може да се каже дека се тука негде со Руни.
Значи, поарно ќути се. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom