Barclays Premier League 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Дарен Бент глупакот, промаши 2 пенала, за да биде 5-1 против тотнем...пацер!
Али сити газат, свака част...дај боже руни да се врати против нив да ги измочаме, крф им е*ам циганска...

Него до крај на сезона, реално челзи може да киксне со ливерпул само, а манчестер со сити, тотнем и сандерленд...па сега кој има поголеми шанси за титула?
:arsenal:

terry5_666x450_492361a.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

http://img186.imageshack.us/img186/4848/36961877.jpg

:pipi:

Нема љутиш, без навреда, не верувам дека ќе освојат...можен кикс со тотнем, сити,...под кикс рачунам и нерешено :wink:
Како ида е ќе видиме на крај, само најреални шанси имаат овие скамсиве на анчелоти, јбг.

Да не излезе как минатта година, Џерард бацува камерата, Гигс пехаро.
Саа нем Дрогба и Кол да не клецат на нас, а на 9ти Гигс и Невил да ве клецат од горе од биинта.
Затва пополека, ништо не се знаа.

Ми дојде наплив на креативност :)

Ако вии освооте, вии на нас ќе ни праате такви слики (мада првичната идеја беше моја) и тако даље :) :toe:

Гледам Сандерленд тепаа 3-1 и си велам супер , пуштам да видам погодоците кој ги постигнал и гледам дека Бент промашил 2 пенала.... не ми се верува... а плус тоа се 3 пенали досудени за истиот тим на еден меч... неверојатно:toe:

Гледам Сандерленд тепаа 3-1 и си велам супер , пуштам да видам погодоците кој ги постигнал и гледам дека Бент промашил 2 пенала.... не ми се верува... а плус тоа се 3 пенали досудени за истиот тим на еден меч... неверојатно:toe:

4 пенали имаше,од кои 2 даде,а 2 промаши Дарен Бент :)

4 пенали имаше,од кои 2 даде,а 2 промаши Дарен Бент :)
Колку шо видов јас на rezultati.com,првиот не е од пенал,или и тој го промаши,па по одбиена топка даде гол?

Колку шо видов јас на rezultati.com,првиот не е од пенал,или и тој го промаши,па по одбиена топка даде гол?

Не знам,можи грешка сум...ама мислам дека имаше 4 пенали...ако грешам нека ме поправи некој :)

и јас видов дека првиот од игра го постигнал а потоа првиот го постигнал пенал но потоа ги промашил следните 2

Нема љутиш, без навреда, не верувам дека ќе освојат...можен кикс со тотнем, сити,...под кикс рачунам и нерешено :wink:
Како ида е ќе видиме на крај, само најреални шанси имаат овие скамсиве на анчелоти, јбг.
Не се љутам де :)
Челзи ги чека гостување кај Тотенхем и Ливерпул ,Манчестер ги чека гостување кај Манчестер Сити ,се е можно ...немате ништо поголеми шанси од нас за титула

GOAL!!! Darren Bent scores inside the first minute after Heurelho Gomes fails to hold a header from Frazier Campbell a corner, and Bent beats Bassong to the rebound to volley home!!!

Дефинитивно првиот гол не е од пенал :smir:

Првиот гол не е од пенал ,потоа имаше пенал кој го даде за 2:0 ,и потоа промаши 2 пенала ,значи вкупно имаше 3 пенала од кои само 1 го реализираше ...

Првиот гол не е од пенал ,потоа имаше пенал кој го даде за 2:0 ,и потоа промаши 2 пенала ,значи вкупно имаше 3 пенала од кои само 1 го реализираше ...
Значи во право сум бил за 3те пенала ама сепак Бент не ми изгледа на човек кој е СПОСОБЕН да промаши 2 пенала на ист меч а што биле стартовите чим 3 пати судел будалиот судија на пенал точката :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom