Barclays Premier League 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене вака ми испадна.

Челзи 89
Ман. 84
Арсенал 83
Сити
Тотенхем
Ливерпул
Астон Вила
Евертон
Бирмингем
Фулам...

Искрен да бидам,го гледам Торес во Ливерпул и ми падна жал во која екипа игра.
Дојди си во Челзи бе момак,да видиш живот,а не да се мачиш да се квалификуваш во ЛШ...:tv:

hahahahahahahahahaaaa samo sonuvaj..............

Ќе отвора некој тема за Јунајтед - Челзи? :smir:

Мислам крајно време е да се отвори, натпреварот се игра со почеток утре од 13:45.

104243p.jpg

The who-has-a-bigger-mouth competition :pos2:

Интервјуа со фанови на Челзи
http://www.redcafe.net/blog/2010/03/

Мајк Дин е судија утре ?

Ќе отвора некој тема за Јунајтед - Челзи? :smir:

Мислам крајно време е да се отвори, натпреварот се игра со почеток утре од 13:45.
Па обично пред секоја дерби утакмица се отвараше тема и недела пред утакмицата ,сега како стојат работите нема ни да се отвори ,а дефинитивно е најважната утакмица на сезоната кај што многу работи ќе се разјаснат ...
Инаку ова се едни од ретките моменти кај што ќе навивам и за двата тима ,да си изиграат нерешено ...:tv::arsenal:

Па обично пред секоја дерби утакмица се отвараше тема и недела пред утакмицата ,сега како стојат работите нема ни да се отвори ,а дефинитивно е најважната утакмица на сезоната кај што многу работи ќе се разјаснат ...
Инаку ова се едни од ретките моменти кај што ќе навивам и за двата тима ,да си изиграат нерешено ...:tv::arsenal:
Има отворено тема.

Има отворено тема.
Упс моја грешка ,се немав уклучено на Кајгана откако е отворена темата ,а овде прочитав како некои членови пишуваат дека нема тема и мене ме излажаа :tv:

Само ако напишал некој заслужена победа на Челзи!

JEEEEEEEEEEEEES JEEEEEEEEEEEEEEEEEES POBEDAAAAAAAAAAAAAAA
DO TOJ NAD MENE:I POVEKE OD ZASLUZENA....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom