Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Дарен Бент глупакот, промаши 2 пенала, за да биде 5-1 против тотнем...пацер!
Али сити газат, свака част...дај боже руни да се врати против нив да ги измочаме, крф им е*ам циганска...

Него до крај на сезона, реално челзи може да киксне со ливерпул само, а манчестер со сити, тотнем и сандерленд...па сега кој има поголеми шанси за титула?
:arsenal:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Нема љутиш, без навреда, не верувам дека ќе освојат...можен кикс со тотнем, сити,...под кикс рачунам и нерешено :wink:
Како ида е ќе видиме на крај, само најреални шанси имаат овие скамсиве на анчелоти, јбг.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Да не излезе как минатта година, Џерард бацува камерата, Гигс пехаро.
Саа нем Дрогба и Кол да не клецат на нас, а на 9ти Гигс и Невил да ве клецат од горе од биинта.
Затва пополека, ништо не се знаа.
Ми дојде наплив на креативност :)

Ако вии освооте, вии на нас ќе ни праате такви слики (мада првичната идеја беше моја) и тако даље :) :toe:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Гледам Сандерленд тепаа 3-1 и си велам супер , пуштам да видам погодоците кој ги постигнал и гледам дека Бент промашил 2 пенала.... не ми се верува... а плус тоа се 3 пенали досудени за истиот тим на еден меч... неверојатно:toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Гледам Сандерленд тепаа 3-1 и си велам супер , пуштам да видам погодоците кој ги постигнал и гледам дека Бент промашил 2 пенала.... не ми се верува... а плус тоа се 3 пенали досудени за истиот тим на еден меч... неверојатно:toe:

4 пенали имаше,од кои 2 даде,а 2 промаши Дарен Бент :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Колку шо видов јас на rezultati.com,првиот не е од пенал,или и тој го промаши,па по одбиена топка даде гол?

Не знам,можи грешка сум...ама мислам дека имаше 4 пенали...ако грешам нека ме поправи некој :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Колку шо видов јас на rezultati.com,првиот не е од пенал,или и тој го промаши,па по одбиена топка даде гол?
и јас видов дека првиот од игра го постигнал а потоа првиот го постигнал пенал но потоа ги промашил следните 2

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Нема љутиш, без навреда, не верувам дека ќе освојат...можен кикс со тотнем, сити,...под кикс рачунам и нерешено :wink:
Како ида е ќе видиме на крај, само најреални шанси имаат овие скамсиве на анчелоти, јбг.
Не се љутам де :)
Челзи ги чека гостување кај Тотенхем и Ливерпул ,Манчестер ги чека гостување кај Манчестер Сити ,се е можно ...немате ништо поголеми шанси од нас за титула

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
GOAL!!! Darren Bent scores inside the first minute after Heurelho Gomes fails to hold a header from Frazier Campbell a corner, and Bent beats Bassong to the rebound to volley home!!!
Дефинитивно првиот гол не е од пенал :smir:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Првиот гол не е од пенал ,потоа имаше пенал кој го даде за 2:0 ,и потоа промаши 2 пенала ,значи вкупно имаше 3 пенала од кои само 1 го реализираше ...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Првиот гол не е од пенал ,потоа имаше пенал кој го даде за 2:0 ,и потоа промаши 2 пенала ,значи вкупно имаше 3 пенала од кои само 1 го реализираше ...
Значи во право сум бил за 3те пенала ама сепак Бент не ми изгледа на човек кој е СПОСОБЕН да промаши 2 пенала на ист меч а што биле стартовите чим 3 пати судел будалиот судија на пенал точката :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom