Bandini

• Креатор на темата Креатор на темата OnlyHuman
  • Време на започнување Време на започнување
Исто срање, само у шпанските има појаки пички и не се толку аматерски снимени како бандини

За болдираното си во право ама за срањето не баш.....

--- надополнето ---

Инаку серијава според мене е срање и ми се повраќа кога ќе ја слушнам 'песната' со која почнува срањево.....серијата де.....ама ајде да не тупам многу и да не почнувам војна со обожавателите на серијава ме интересира колку епизоди има(разбрав 350) и која епизода е на Сител моментално....или со еден збор кога ќе заврши проклетава серија......сакам точен датум!!!!!!!!!!!

Искрено за разлика од шпанските и турските е многу поучна.Сега филсмки не е многу добро прикажано бидејки некои работи изгледаат премногу аматерски т.е сите.Иначе ми се допаѓала индиската култура од секогаш и нивниот смисол за правда и духовен живот.Може многу да се научи од тој филм.Шпанскиве серии се полни со неморал и работи кои во секојдневниот живот ТЕШКО ПРОАЃААТ.Сите се премногу наивни и едно е сигурно за сите нивни филмови.Машките се ептен глупави.Нема шпански филм во кој нема девојка која ке го лаже 50 епизоди дечкото дека е трудна и потоа несакајки го губи детето и.......................
Бандини е вистинска приказна а и индисккиот народ има богата култура и има што да се види нависитна.Музиката е смешна ептен а и тие фаци кои ги прават хахахах стварно се смешни ама сепак филмот има што да понуди.

Искрено за разлика од шпанските и турските е многу поучна.Сега филсмки не е многу добро прикажано бидејки некои работи изгледаат премногу аматерски т.е сите.Иначе ми се допаѓала индиската култура од секогаш и нивниот смисол за правда и духовен живот.Може многу да се научи од тој филм.Шпанскиве серии се полни со неморал и работи кои во секојдневниот живот ТЕШКО ПРОАЃААТ.Сите се премногу наивни и едно е сигурно за сите нивни филмови.Машките се ептен глупави.Нема шпански филм во кој нема девојка која ке го лаже 50 епизоди дечкото дека е трудна и потоа несакајки го губи детето и.......................
Бандини е вистинска приказна а и индисккиот народ има богата култура и има што да се види нависитна.Музиката е смешна ептен а и тие фаци кои ги прават хахахах стварно се смешни ама сепак филмот има што да понуди.

Bravos i jas sakav toa da go kazham... Bravo te poddrzhuvam :helou:

Не ја гледам,ама тоа музиката ја слушам,интересна ми е

Мене ми се лоши кога ќе го слушнам гласчето како вика БАНДИНИииииииииииииии

stvarno e dobro toa delce od spicata, bas e interesno, se obiduvam da go fatam intonativno ama ne mi ide nesto :)) ke uspeam! ne se otkazuvam! :D
a inace btw neli koga ja reklamiraa serijava uste pred da pocne, na reklamata vikaa deka prikaznava e nesto so dve sestri demek, taka nesto... i imam slika vo glava deka ovaa santu imase sestra :) a? neka mi pomogne nekoj :)

--- надополнето ---

a inace ovaa sestrava na mazot, koga ke vleze vo kukata kako satanata da vlegol ej, facata i e sekad olele majko, pa da se nasmeese ednas bre:))):tv:ahahaha

Не стварно. Имало и Касандри есмералди шехерезат лисјата
ама ова е дно дно подно нема. Уште фаците снимките ауу прелошо прелошо

Не стварно. Имало и Касандри есмералди шехерезат лисјата
ама ова е дно дно подно нема. Уште фаците снимките ауу прелошо прелошо
Касандра е Prison Break и Lost заедно за оваа индискава лепешка:toe:

Изненадување! Стартот е вечерва.

Сител Телевизија овој пат одлучи да ги изненади гледачите на индиските серии така што вечерва веднаш по мега-хитот "Бандини" со емитување започнува првата епизода од новата серија "Малечката Невеста". Доколку сте љубители на "Бандини", по завршувањето на вечерашната епизода не го менувајте каналот и останете на Сител, бидејќи ќе имате можност да погледнете зошто "Малечката Невеста" предизвика толку големо внимание во сите земји каде што се емитува. Вечерва дознаваме како едно 8-годишно девојче ја прифаќа судбината која нејзините родители предводени од индиската традиција, ја одредуваат за неа.

bv1.jpg

http://www.tvpaket.com.mk/index.php...11-45&catid=70:2010-03-31-05-46-38&Itemid=110

Значи сител се тапијаши големи ја прекинаа Prison Break, а ги пуштија овие срања

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom