GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
Deka gleas Bandini (L)Zasho zverot?
Deka gleas Bandini (L)Zasho zverot?
Исто срање, само у шпанските има појаки пички и не се толку аматерски снимени како бандиниVe nervira bandini a? Barem porazlichen e filmot od onie glupine shpanski serii :S![]()
Подобра е од Турските xDVe nervira bandini a? Barem porazlichen e filmot od onie glupine shpanski serii :S![]()
За болдираното си во право ама за срањето не баш.....Исто срање, само у шпанските има појаки пички и не се толку аматерски снимени како бандини
Bravos i jas sakav toa da go kazham... Bravo te poddrzhuvam :helou:Искрено за разлика од шпанските и турските е многу поучна.Сега филсмки не е многу добро прикажано бидејки некои работи изгледаат премногу аматерски т.е сите.Иначе ми се допаѓала индиската култура од секогаш и нивниот смисол за правда и духовен живот.Може многу да се научи од тој филм.Шпанскиве серии се полни со неморал и работи кои во секојдневниот живот ТЕШКО ПРОАЃААТ.Сите се премногу наивни и едно е сигурно за сите нивни филмови.Машките се ептен глупави.Нема шпански филм во кој нема девојка која ке го лаже 50 епизоди дечкото дека е трудна и потоа несакајки го губи детето и.......................
Бандини е вистинска приказна а и индисккиот народ има богата култура и има што да се види нависитна.Музиката е смешна ептен а и тие фаци кои ги прават хахахах стварно се смешни ама сепак филмот има што да понуди.
stvarno e dobro toa delce od spicata, bas e interesno, se obiduvam da go fatam intonativno ama ne mi ide nestoМене ми се лоши кога ќе го слушнам гласчето како вика БАНДИНИииииииииииииии
Касандра е Prison Break и Lost заедно за оваа индискава лепешкаНе стварно. Имало и Касандри есмералди шехерезат лисјата
ама ова е дно дно подно нема. Уште фаците снимките ауу прелошо прелошо