Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Е како да не, тоа е ко сега јас да кажам дека Алекса го мразеа зошто беше згоден, мислам свашта.Девојчињава ја мрзат Тамара дека машките ја сметаат за згодничка и убава,мене лично не ми е нешто посебно ама факт е дека не изгледа ко проклетата медуза брковиќ и факт е дека убаво пее.
Александра Секулиќ беше (т.е уште си е) прекрасна девојка, но и покрај тоа што немаше некој wow глас, сепак беше пријатна и за слушање, за мажите уште повеќе и за гледање.
Тамара имаше еден и единствен добар настап - на аудицијата, после тоа се што испеа беше пробивање на звучен ѕид и моите нерви.
И реално, јас барем си признавав дека Алекса сакам да го гледам, а не да го слушам, и добро би било кога за Тамара сите ќе бидат искрени. Не пее убаво. Мене ме иритира со гласот. А ми беше еден од фаворитите после завршувањето на аудициите.
Уште стојам на тоа дека Александра многу подобро испеа во куќите на судиите од Тамара и нејзиното е, е, е звук. Повеќе емоции, повеќе топлина некако.
Тамара е убава девојка, ама никој не и е љубоморен, у споредба со Илма, Тамара таков ГЛАС (значи зборам за талент и глас) нема да има ни во наредни 100 години. А друго, дај да видиме слика од Тамара на 13-14, па да ги споредуваме со Илма, а не сега откако Тамара е возрасна личност.
Јас се сложувам со фактот дека се уште е мала, ама дека на Тамара и биле жените љубоморни...да, да, исто ко на Алекса шо му беа машките љубоморни, па затоа збореа дека не пее убаво.