Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Само една емисија имам гледано од шоуво и сеа меѓу пауза од учење ја пратам темава, коментариве се како да сте собрани пред зграда на пиво и семки :icon_lol: :ROFLMAO:

Леле сега колку материјал за учење и се има натрупано на Илма...
proxy.php

Само една емисија имам гледано од шоуво и сеа меѓу пауза од учење ја пратам темава, коментариве се како да сте собрани пред зграда на пиво и семки :icon_lol: :ROFLMAO:

И чувството е исто хахаха.

Леле сега колку материјал за учење и се има натрупано на Илма...
proxy.php
Да беше од Македонија од пуста завист на полагање ќе ја имаа оставено директ хахаха

Иако Даниел вечерва отпеа најслабо од сите настапи во живо, освен тоа што му се случи на почеток, тонски песната ја испеа на ниво, но се гледа дека песни од тип на Жељко не му одговараат и вечерва беше доста тешка тема за него. Значи тоа што го згреши на почеток не беше фалш, туку проблем со матрицата и тоа не е ради негова вина искрено, ама сите чекаа таков кикс за да му се нафрлат на човекот...тоа е, македонска работа :icon_mrgr:

Инаку машка одлука на жирито. Илма антипатична ми стана уште од моментот кога се испонаша демек не разбира македонски и тоа дигање. Маид мислам со песната за спас отпеа најдобро досега во сите настапи во живо што ги имаше и жално ќе беше ако по таков настап го напуштеше шоуво. Се на се интересно ќе биде на 23ти :)

хех што ми е смешно вака некои кога коментираат "Леј види глуп човек" а уствари они се простите. Голем дел од форумот in a nutshell. Земете изгуглајте што е Вундеркинд, фала многу,пријатно.
Еве, да не се мачите. :D

Шоуво што го има секој вторник на Кајгана е 100 пати подобро од она на X Factor-он.. :cuc::ROFLMAO:

Мораше Лукијан наместо Илма или Маид, мораше. Уште не ми е јасно како се провлекува типов низ шоуво. Уште пак коментарот на Емина коа му рече, одлично ја испеа песнава, скоро слично ко мене и Саша, а уствари идиотов е копија на Саша Ковачевиш во вокал. Не ми е јасно како можат вакви вокали да одат во финале на вакво шоу. Ова не е просек, просечиште. И уште удираше на она Ш или Х коа пееше, катастрофа е.
Се напнав, оти ниту Маид ниту Илма не заслужија повеќе од овој да бидат во дуел, особено да испадне Илма а телево да остане. Да ти ебам шоу.

Мои претпоставки за финалето (иако за денешната епизода сосема погрешив):
Лукијан (кој ми е многу симпатичен) и Тамара се најслаби. Маид очигледно публиката не го сака. Даниел е Македонец. Значи според мене, Доктори ќе победат.

Мои претпоставки за финалето (иако за денешната епизода сосема погрешив):
Лукијан (кој ми е многу симпатичен) и Тамара се најслаби. Маид очигледно публиката не го сака. Даниел е Македонец. Значи според мене, Доктори ќе победат.

Ја мислам дека Тамара ја местат да победи ( иако ич не ја сакам)... а, доктори најверојатно не ги прерачунале за победа зашто победникот треба да добие награда кола :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom