Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Од сите настапи и овој да му е најлош не заслужува да излезе. Не му лежат српскиве, ептен исфорсирано беше. А што да речеме за Лукијан и неговите фалшови? И на крај си го спаси гзот.

Абе да ама,заеба кајмакот ептен вечерва,од неговиот ментор можеше бар да го испоштува да ја научи како што треба песната.кој и да бил и каква и да била. Сите исполижаа газови,си завршија работа а нашиот се здрка :(

Не го бива Кајмаков за македонски и српски песни.Ако после ова помине понатаму нека си цепа на енглески. :)

Мораше денес да се гласа за поддршка на Даниел, ама уште ми нема дојдено порака за потврда на гласањето??

Не го бива Кајмаков за македонски и српски песни.Ако после ова помине понатаму нека си цепа на енглески. :)
Епа јебига, светска ѕвезда мало морген...
Ова е балкански х-фактор, треба песни од балканот да се пеат, а и се бара балканска ѕвезда.. Концептот им е дефинитивно утнат...
Затоа единствена ѕвезда тука на балканов после шоуво ќе си остане Маид и Илма.

Вечерва:
Доктори > Тамара > Илма > Маид > Лукијан > Даниел.
Конечно можам да кажам дека Даниел беше КА-ТА-СТРО-ФА! :vozbud: Ајде во дуелче!

Беквалац - си реков: Boogiewoman на сцена. :eek:
Ваљак - не се тоа што беа, boring!
Ана Станиќ - како и секогаш, тотално спротивна од буквално сите певаљки на српската „музичка“ сцена! :love: Ја обожувам!

требаше уште од почеток секој да си пее српски, македонски и босански песни. Англиските на х-фактор сад

Super beshe Daniel, chudo golemo zaboravil dva zbora.
Krajot mu beshe super, kolku vreme ja drzheshe notata. O.o

Абе реално не е проблем толку што пееше лошо,туку срамота е што не го знаеше текстот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom