Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто, ама овие кандидативе на Жељко и Кристина ми се нула за тие на другиве двајца, некако многу подобри пејачи имаше таму и мислам дека од таму ке биде победникот.

Not sure if Daniel Kajmakoski or Tim Sherwood :pos:
BcSLRrZCcAA8EsQ.jpg:large

за да биде успешен X фактор баш напротив треба да му лежи пеење на странски јазик .. ако сака да биде повеќе од локален пејач. кога беше жив тоше, жељко со неговиот глас можеше да помине само по кафани .. евидентна беше огромната љубомора уште тогаш а тоа може да го видиме и денес !!!

Како го видовме денес? Кога му рече два пати дека отпеа фантастично? Или кога го пушти да иде во наредна стаза? Епа на аудициите не го пофалил - љубоморен бил, сега го пофалил - пак љубоморен е? Никако не ви излагаат теориите на заговор.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Тоа е тоа, затоа има голема предност пред сите други ... кога пее на англиски зборовите јасно се слушаат и на моменти мислиш дека слушаш некој чиј мајчин јазик му е англискиот.

Даниел подобро го владее англискиот од македонскиот при пеење. Баш говорев неколку страни наназад и во репортажите се гледа дека не му оди онака лесно да го говори нашиот јазик што е нормално за дечко кој цел свој живот го поминал во странство и ги пропуштил сите наши норми од нашиот јазик при изговор.

Мило ми е што помина во полуфинале, покрај тоа што има совршена боја на глас и добра контрола на истиот се гледа неговата скромност иако дотурка доста напред во ова шоу, се понаша како пред првата аудиција без некое филмско однесување. Тоа мислам дека ќе придонесе за плус гласови.

И сега уште тој и Фифи ни остана од нашава земја, мислам дека со Даниел имаме голем претендент да истурка доста далеку, а зошто да не и до победа.

Прв пат ги ислушав овие пејачиве на Факторов, да видам шо се дешава. Добри се сите бе, што ви е на вас. Стварно е тешко да се одбере кој да одпадне. Тој што пееше од Дугме, Маид, браво, ептен испеа со емоции, одличен балксански глас. Само гледам испаднал. Ваљда со тоа гласовите се сигурни дека ќе го вратат назад, па ај да соберат пари повеќе и од нив. Даниел повеќе од солидно. Тие близнаци или што и да се,тој од лево некако послабо од брат му ми се чини...

Аме не разбирам што не јасно,сите пееа супер,ама ова се вика икс фактор,ваљда тоа значи дека се бара нешто повеќе од глас.А тоа можат само они да одлучат.

Прв пат ги ислушав овие пејачиве на Факторов, да видам шо се дешава. Добри се сите бе, што ви е на вас. Стварно е тешко да се одбере кој да одпадне. Тој што пееше од Дугме, Маид, браво, ептен испеа со емоции, одличен балксански глас. Само гледам испаднал. Ваљда со тоа гласовите се сигурни дека ќе го вратат назад, па ај да соберат пари повеќе и од нив. Даниел повеќе од солидно. Тие близнаци или што и да се,тој од лево некако послабо од брат му ми се чини...

Се гласа преку фб

Него тие двајцата рапери што беа не ги видов денес или пропуштив нешто во меѓувреме??

Се гласа преку фб

Да? Епа не ми е јасно тогаш баш но ептен ми изгледаа воодушевени и на крај испадна. Ќе видиме, јас мислам сигурно се враќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom