Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Знам прашање на вкус е, али како бе ви се свиѓа босанецот?За мене он не е за ова шоу, повеќе му одговара она што беше на пинк порано, си ги има тие карактеристични трилери кој се за таму идеални.

А кој им ги бира песниве за ова по дома? Сами или се доделени? Еве минатата недела таа со црнечки глас пее латино, сега оваа пробува да ја пее uninvited и крека ко жаба. Каде бе девојче ке ја пееш аланис, тој глас е уникатен, исто ко со Тоше, никој не може да испее негова песна.

Јас редовно го следам и мислам дека е добро шоу :)

Многу е јасно и очигледно дека ќе победи Србин/ка во шоуто. Тоа се знае и е многу јасно. Нашите ќе се држат се дур до крајот, затоа што Сител има откупено права и ќе се собираат пари од гласање ( бизнис нормално)

Што се однесува до популарност и кариера како завршува шоуто така и ќе завршуваат нивните кариери. Нека уживаат се дур телевизијата им го овозможува тоа. Многу е лесно телевизија да те направи вештачка ѕвезда со проверени хитови на Роби Вилијамс, Елвис Присли. Битлси и останати, но утре треба сам да снимаш песни, сам да погодиш хит, сам да направиш албум, а ако не можеш сам треба да платиш и тоа многу дебело, така да ова е се минливо.

Сетете се само на македонските идоли каква еуфорија беше и во транс се паѓаше. Денес најверојатно на никој од вас нема да им текне ни за двајца од шоуто.

Знам прашање на вкус е, али како бе ви се свиѓа босанецот?За мене он не е за ова шоу, повеќе му одговара она што беше на пинк порано, си ги има тие карактеристични трилери кој се за таму идеални.

А кој им ги бира песниве за ова по дома? Сами или се доделени? Еве минатата недела таа со црнечки глас пее латино, сега оваа пробува да ја пее uninvited и крека ко жаба. Каде бе девојче ке ја пееш аланис, тој глас е уникатен, исто ко со Тоше, никој не може да испее негова песна.

Мислам дека судиите им ги даваат песните или од продукцијата, не ги бираат сами. И се согласувам дека ептен лоши песни им доделија (со исклучоци).

Мислам дека судиите им ги даваат песните или од продукцијата, не ги бираат сами. И се согласувам дека ептен лоши песни им доделија (со исклучоци).
Судиите им ги даваат песните...... Иначе можеа Маид да го примат наместо тој од Земун :)

Влегоа, од нивна група мислам само тие влегоа тогаш.[/quote
Па ете и ја не ги видов,сеа ќе ме тераш да вратим на макс назад да видим.Мада скоро сигурен сум дека не ги видов.Имаше рапери,ама не тиа двајца.

за да биде успешен X фактор баш напротив треба да му лежи пеење на странски јазик .. ако сака да биде повеќе од локален пејач. кога беше жив тоше, жељко со неговиот глас можеше да помине само по кафани .. евидентна беше огромната љубомора уште тогаш а тоа може да го видиме и денес !!!

Жељко дека му беше љубоморен на Тоше му пишеше песни да се пробие на српскиот пазар. Многу голем хејт му удирате на човекот овде без никаква причина.

баш ме интересираше како звучи оргиналот ... а по слушањето може да се увидат евентуалните "грешки" .... иако станува за срудиски обработена песна.

Дали само ја навивам за тој Кларк Кент? :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom