- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Незнам зошто, ама овие кандидативе на Жељко и Кристина ми се нула за тие на другиве двајца, некако многу подобри пејачи имаше таму и мислам дека од таму ке биде победникот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа сум единствен во државава што не го гледа ова![]()
за да биде успешен X фактор баш напротив треба да му лежи пеење на странски јазик .. ако сака да биде повеќе од локален пејач. кога беше жив тоше, жељко со неговиот глас можеше да помине само по кафани .. евидентна беше огромната љубомора уште тогаш а тоа може да го видиме и денес !!!
битно си читаш тука![]()
Тоа е тоа, затоа има голема предност пред сите други ... кога пее на англиски зборовите јасно се слушаат и на моменти мислиш дека слушаш некој чиј мајчин јазик му е англискиот.
Прв пат ги ислушав овие пејачиве на Факторов, да видам шо се дешава. Добри се сите бе, што ви е на вас. Стварно е тешко да се одбере кој да одпадне. Тој што пееше од Дугме, Маид, браво, ептен испеа со емоции, одличен балксански глас. Само гледам испаднал. Ваљда со тоа гласовите се сигурни дека ќе го вратат назад, па ај да соберат пари повеќе и од нив. Даниел повеќе од солидно. Тие близнаци или што и да се,тој од лево некако послабо од брат му ми се чини...
Се гласа преку фб
Па не ни влегоа они.Него тие двајцата рапери што беа не ги видов денес или пропуштив нешто во меѓувреме??