Б.Ц. и ФРЧКО - ОДГОВОРНИ ЗА АТЕНТАТОТ НА ГЛИГОРОВ

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
Da be tie od nadvor dosle i nasle selo bez kucinja :) i napravile sto trebalo dase napravi i mirno si zaminale.A domasnite ovci i pudlici mirno si spijat ,se lizat.More ajdee frcko pojma nemal vidi bogati najgolemiot narko bos vo makedonija pojma nemal:pos2:.Drogata na balkan i makedonija etokmu kontrolirana od frcko i brane.Koj e odgovoren za zaplenetata droga sto ja snema od MVR,koj se slikase so petrit i sl kompanija.I sto sega ovie ko naivni konobarici haha demek pojma nemaaat:):pos2:

A be fanatik...ti ova ozbilno..Brane i Frcko BALKANSKI narko bosovi??? :) :) ..aj da prifatime narko smrkaci.....narko entuzijasti, narko grebatori, ama za ona drugoto treba drzava zad tebe, a ne detski jasli...:)

Izvorot ti e ubi bozhe...Stiven Spilberg ne mu e ramen na Latas za rezhiranje.

Ти кажав,ти не си достоен за да пишуваш на кајгана,а па уште помалку да критикуваш други за антимакедонизмот
И хвали се богу што се Србоман...овај Србин де

Еве што (индиректно) му одговори Фрчкоски во вчерашната колумна:

Цитат:
Палета на неверојатни реакции наслика мојата скромна дарба да кажувам приказни, деновиве! На една страна се обидите на оние што сакаат да ја дамфуваат можната истрага за атентатот на Глигоров. Неколкумина од нив сосема неповикани се препознаа, се бранеа и контранапаѓаа, некого и ништо, докажувајќи и пелтечејки сенешто.
Точно е (и тоа секој што се бавел со политика го знае) дека во полицијата едно време постоеше една мала, но влијателна група луѓе која од почетокот на транзицијата се обидува од полицијата да владее со политиката, низ сите партии.
Тие почнаа со пишување обвинителни извештаи (кои никој не им ги бараше) за непостоењето на капацитет на првиот министер за полицијата Ј. Мијалков (упатени до потпретседателот на Владата и до претседателот на државата), а завршија со извештаи (кои пак никој не им ги бараше) за сценарија кој е атентаторот на К. Глигоров.
Дали некој од нив ќе се најде погоден со можната истрага, не знам. Тоа ако имаме среќа ќе се види на крајот од истата.

B.C. i Frckovski odgovorni za atentatot na Kiro Gligorov?Ma dajte,ne bidete neozbilni!Nivnata edinstvena vina e sto rabotite ne gi zavrsija do kraj,ne bea dovolno azuni dejanija,a toa go mislat i poveketo gragani na ovaa zemja.Fala mu na Boga sto Pretsedatelot ostana ziv,sto ne bese slucaj so Boris Trajkovski.Spored mene naracatelite na edniot,se naracatel;i i na drugiot atentat.Vo vtoriot slucaj se pokazaa poizvesteni.Za sramota!Edna zemja koja se bori za prioriteti vo EU i NATO,da ne moze da se spravi so vakvi pojavi.

B.C. i Frckovski odgovorni za atentatot na Kiro Gligorov?Ma dajte,ne bidete neozbilni!Nivnata edinstvena vina e sto rabotite ne gi zavrsija do kraj,ne bea dovolno azuni dejanija,a toa go mislat i poveketo gragani na ovaa zemja.Fala mu na Boga sto Pretsedatelot ostana ziv,sto ne bese slucaj so Boris Trajkovski.Spored mene naracatelite na edniot,se naracatel;i i na drugiot atentat.Vo vtoriot slucaj se pokazaa poizvesteni.Za sramota!Edna zemja koja se bori za prioriteti vo EU i NATO,da ne moze da se spravi so vakvi pojavi.
Си биле 3 ца прецедатели.Едниот попил , неуспешен ,а вториот успешен атентат.Третиот попил едно езеро виски.
Поука : не е во виното , него во вискито е вистината :icon_bigg

Си биле 3 ца прецедатели.Едниот попил , неуспешен ,а вториот успешен атентат.Третиот попил едно езеро виски.
Поука : не е во виното , него во вискито е вистината :icon_bigg
So toa viskito,go preteravte.Covekot e sekogas trezen koga treba da si gi izvrsuva dolznostite.Privatno,nikoj na nikogo ne moze da mu se mesa.Ne deka go opravduvam,ama stvarno,viski,pa viski.Mozebi covekot saka makedonska zolta.

Хахах, од кај знаеш дека секогаш е трезен? Што си му, секретарка? И Черчил да не беше трезен? :tv:

A be fanatik...ti ova ozbilno..Brane i Frcko BALKANSKI narko bosovi??? :) :) ..aj da prifatime narko smrkaci.....narko entuzijasti, narko grebatori, ama za ona drugoto treba drzava zad tebe, a ne detski jasli...:)
Odamna bratot na drugarmi trebase da donese droga od grcka .Nie bevme sesute deca i nerazbiravme , samo rece ovoj pat e mnogu pogolemo , i naracatel e vlasta.Slucajno go snema coekot, pocina misteriozno nepoznato.cuden bese i pogrebot dosta nepozanti mislis vo americki narko film se slucuva a ne vo makedonija.:toe:

Kako moze BC da se spravi sam so sebe?

Јас не верувам дека Бранко Црвенковски бил оној кој го режирал атентатот врз поранешниот Претседател Киро Глигоров.
Не дека е нешто добронамерен,тука затоа што Глигоров беше алфа и омега во тие години во Македонија.Отсекогаш имал силни врски со УДБА,КОС итн итн..
Можеби некој далеку помоќен од Црвенковски и компанија ги ангажирал за да не си ги валка рацете,ама сепак,тоа е надвор од наите видици.
Интересно е што после толку години,еден ... според мене анонимус,една обична изветреана мивка како Фрчковски се дрзнал да си ги пушти нозете подалеку од чергата.
Дали и он како Црвенковски си нашол работодавци кои му наложиле да ја отвора Пандора незнам,ама знам дека неофицијалната лустрација е почната.
Некој ќе го ебе ежот.
Груевски треба да седи настрана и да ги ја ишка мувата,оти некој и да сака неможе да го поврзе со овие срања.
Ќе биде многу позитивно за нас,ако се покаже дека Грците се оние кои стојат зад атентатот...исто како некој да не почастил со 2,5 милиони редбули:)

Мислам дека клопчето почна да се одмотува, а разврската (доколку ја има) ќе биде екстремно изненадувачка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom