Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
хахахахахахаха ма дај 350 евра и да не се договарамо :pos2:

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=...SEAr52mlWqpqvr1Y8Qsbd8phM88 91oMIh5eNN&page=3

VOZILOTO E VO ODLICNA SOSTOJBA SO KLIMA CD RADIO SERVO NOV AKUMULATOR.PALI VOZI BEZ SKRIENI MANI SO ISPRAVNA KLIMA CENA 2700EUR.REGISTRIRANA CELA GODINA

Без скриени маани а искршениот браник го покрил со цена :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

15910f65ba854dff9bad2fe09a6eb373.jpg

кај овој не се ни јавувам веке, сигурно е 100.000 евра :)
Така ми се чини или на “ОЛДТАЈМЕРОВ" од 100 к евра, некој монтирал жмигавци од Буба?

Така ми се чини или на “ОЛДТАЈМЕРОВ" од 100 к евра, некој монтирал жмигавци од Буба?

не се од буба... туку јсп ги увезуваше овие за автобусите на санос :pos2:

--- надополнето ---

хахахахахахаха ма дај 350 евра и да не се договарамо :pos2:

3.500 инаку... не е мала разликата бе.. за едно бројче не праиме проблем:pos2:

не се од буба... туку јсп ги увезуваше овие за автобусите на санос :pos2:

--- надополнето ---

3.500 инаку... не е мала разликата бе.. за едно бројче не праиме проблем:pos2:
Хахаха, како што викаше професорката по сметководство од средно: -Една нува цева кува.
За тие што не можат да ја разберат шалата, во превод ова би значело "една нула цела кула."

Еве едно интересно руско машинче:

http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=OB7HWU8MA+M=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/RPK8Pg36jHuWIObBXSQBULw0xdsOz3GUaLiRPFOd3H9Mi/ugdrtaWVkOSGjLUkIYfrBaAYgZx0D0KpamSoXHKiPVcGVos98Ds=&page=2

не е малку ЕДРА ценава за москвичов? јесте да е добро средено т.е. реставрирано нели, се тоа супер, ама 8.000 евра? ни на сон... до кај 2.000 можда и би рекол дека се продава за добра цена...

не е малку ЕДРА ценава за москвичов? јесте да е добро средено т.е. реставрирано нели, се тоа супер, ама 8.000 евра? ни на сон... до кај 2.000 можда и би рекол дека се продава за добра цена...

Се согласувам, претерал со цената дечкичот, само ептен добро го средил, за тоа нема збор. Околу моторот малку ми е сумљиво ама можда и грешам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom