Уште малце и песна од описов ќе испадни: „поема за Гољф!“Балканштината царува...
Прегледај го приврзокот 43267
знам дека не е за тука, ама морам да го споделам
20 000 ???20.000 евра, денеска се јавив да прашам
јас му се јавив кога го стави огласот и му бараше 50.000е20.000 евра, денеска се јавив да прашам
Како тргнал, ќе го дај за 5.000јас му се јавив кога го стави огласот и му бараше 50.000е
значи ке спасев 30.000 евра ако го земев за 20.000јас му се јавив кога го стави огласот и му бараше 50.000е
брат не му ја мисли многу многу додека има попоуст зимај ја
еве уште еден олдтајмер
http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/545162?searchID=1059491&Idx=4
Така ми се чини или на “ОЛДТАЈМЕРОВ" од 100 к евра, некој монтирал жмигавци од Буба?кај овој не се ни јавувам веке, сигурно е 100.000 евра
не се од буба... туку јсп ги увезуваше овие за автобусите на санос :pos2:Така ми се чини или на “ОЛДТАЈМЕРОВ" од 100 к евра, некој монтирал жмигавци од Буба?
3.500 инаку... не е мала разликата бе.. за едно бројче не праиме проблем:pos2:хахахахахахаха ма дај 350 евра и да не се договарамо :pos2:
Хахаха, како што викаше професорката по сметководство од средно: -Една нува цева кува.не се од буба... туку јсп ги увезуваше овие за автобусите на санос :pos2:
--- надополнето ---
3.500 инаку... не е мала разликата бе.. за едно бројче не праиме проблем:pos2:
не е малку ЕДРА ценава за москвичов? јесте да е добро средено т.е. реставрирано нели, се тоа супер, ама 8.000 евра? ни на сон... до кај 2.000 можда и би рекол дека се продава за добра цена...
Се согласувам, претерал со цената дечкичот, само ептен добро го средил, за тоа нема збор. Околу моторот малку ми е сумљиво ама можда и грешам.не е малку ЕДРА ценава за москвичов? јесте да е добро средено т.е. реставрирано нели, се тоа супер, ама 8.000 евра? ни на сон... до кај 2.000 можда и би рекол дека се продава за добра цена...