Australian Open 2016 (18.01 - 31.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас никаде не реков дека Раониќ не еволуира, баш пред мечот со Мареј реков дека Раониќ е во животна форма и дека е опасен. Ако успее (а гледам дека се труди) да ја подобри играта од бејзлајн како додаток на одличниот сервис, волеј и форхенд, за скоро време го очекувам во првите 5-6 на светот и да биде потенцијална опасност на секој турнир.
За Енди и јас реков дека шансите му се мали ама се поголеми во однос на Раониќ. Ако утре играше Милош финале, Новак ќе го сметеше теренот со него. Не дека не може да биде и лесни 3-0 за утре, ама поголема шанса му давам на Мареј да направи неизвесно финале него Раониќ.
druze, tvoe mislenje,ama jas se obidov moeto da go potkrepam so brojki zoshto mislam deka utre Milosh ke mu bideshe poseriozen zalak.Marej ima shansa ako ne mu e denot na Djovak,ama togash I Milosh bi imal shansa.Zborime hipoteticki koga Djovak e harmoniziran vo mechot,na takov Novak Milosh moze povekje da mu nashteti otkolku Marej so negovata defanziva I smeshen servis

Епа лагано до финале Серена, мора на крај мака да види. Баш ќе ми е мило да изгуби, ме падна на спортска а и сакам ѓупците да се тажни :D

Каков гем на 2:3 во третиот сет, двата дроп шота на Енџи - перфекција!

Се врати Серена :vozbud: , само да не се изглупира сега на свој сервис !!!

Aко го изгуби Кербер овај меч, нека се фрли од Еурека кулата во Мелбурн.
Која појава е Серена значи, ваков лик еднаш мајка раѓа :D
Свака част :bravobe:

Серена бруко една , два слема губиш од Винчи и Кербер !!!!!
:yid::yid::yid::yid::yid:

Сигурнo и Нoвaк гo спремa гoвoрoт кaкo пoрaзен зa утре :P

Еве и за Серена немаше некој големи аплаузи кога ќе извадеше некој поен, аплаузи имаше кога ќе направеше дупла....кампања против САД. :D

Браво за Енџи, повеќе од заслужено. Победничкиот говор со колку емоции го зборуваше...

Еве и за Серена немаше некој големи аплаузи кога ќе извадеше некој поен, аплаузи имаше кога ќе направеше дупла....кампања против САД. :D

Браво за Енџи, повеќе од заслужено. Победничкиот говор со колку емоции го зборуваше...
ne e tochno,na nitu edna dupla greshka nemashe choporativno raduvanje,apsolutno ne e tochno,ne relativiziraj.Tuka I tamu mozebi nekoj shvaba,ama cel stadion,nemoj Kop,bulshit

Danke Deutschland :D
Шала на страна, нели скоро сите овде бевте убедени дека кралицата Серена ќе победи, е баш ми е мило што се случи спротивното.. до кога ќе го ваѓа газот во финални натпревари, можеби е видно поквалитетна ама нека не глуми лудило да се влечи како желка по теренот.
Кербер ми игра супер тенис и дефинитивно прв фаворит за навивање отсега кај жените. Заслужува и уште многу успеси, а од понеделник ќе биде и втора тенисерка на светот :)

p.s. Штета што не ја пробав сингл, често знам да правам така, сепак овој пат не пробав ни нешто ситно. :D Ајде утре се ваѓаме на Мареј :P

ne e tochno,na nitu edna dupla greshka nemashe choporativno raduvanje,apsolutno ne e tochno,ne relativiziraj.Tuka I tamu mozebi nekoj shvaba,ama cel stadion,nemoj Kop,bulshit

Имаше, имаше. :) А да не мислиш кога игра Новак цел стадион да не му аплаудира на дупла? Она во делириум паѓаат навивачите таму. :D

нели скоро сите овде бевте убедени дека кралицата Серена ќе победи, е баш ми е мило што се случи спротивното...

Се надевам дека и сабајле ќе се случи истото ова... претера веќе Џокович, не е интересно.. треба некој да го запре. :P :D женсково финале не го гледав, се надевам сабајле ќе станам во 09.30 и ќе се израдувам на поразот на Џокович :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom