Australian Open 2015 I 19 Јануари - 1 Февруари I

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои АО 2015?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja nemase na tiket ? :icon_mrgr:
Sega ke pobedi.:zver:

Duckworth kako nekoe pederce e.Cudno covece.
Ја имам. Ќе изгуби секако, подобра е Панова.
Гаске е доста напреднат, се работело во декември, се гледа. :)

Страшно е каков шампион е Марија, СТРАШНО. Меч на турнирот до сега!!! Шарапова спаси две меч топки и победи против Панова која патем беше фантастична денес.

Последно уредено:
Колку е луда Шарапова, колку е луда!!! :popce::popce: Каков форхнед на меч топка :aplauz::aplauz: Уопште нема толку у глава, колку што има голема срце и никогаш не се предава, лудача :D :bravobe:

Леле како се спаси Шарапова само..... :cuc:

Zasto Hingis ne se vraka na karierata vo poedinecna konkurencija se prasuvam ?
Go ima tenisot vo maliot prst.:PStom Date Krumm se vrati,sto ne i Hingis ?:angel:

Мене ми личи дека Надал има испланирано да изгуби на овој натпревар.Друго објаснување немам.

Што се случи со Рафа? Сега станав на почетов од четврти сет и гледам не е во ред, а и квотата е невообичаено ниска на Смичек за во живо.... сигурно би било 1.20 за Надал во ваква ситуација при 2-1 за Смичек и 2-2 во четврти сет, а тамо е 1.61 за Смичек?

Колку му е кобна розовата комбинација на Рафа тоа чудо нешто... Има помалку винери и повеќе неизнудени грешки. :eek:

Последно уредено:
Секоја чест за ТИМ!
Мајсториште,побара прв сервис за Надал кога викнаа од трибини и го деконцентрираа на првиот сервис што го промаши.И тоа на 30-0,значи поен до меч топки.
Одлична игра од двајцата.

Жално е да се гледа ваков Рафа, жално... Се надевам дека се работеше за болест или настинка, а не за повреда на грбот, зашо ако е ова второто се плашам од една работа, која не сакам ни да ја изустам.

Добро е ко за почеток на 2015 :) натаму очекувам да влезе во уште подобра форма кобето :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom