Australian Open 2015 I 19 Јануари - 1 Февруари I

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои АО 2015?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, атрактивен е и Вава за гледање, само ако не му иде е очобол. :D
Денес без некое изненадување, се одеше по планот. :D
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ovoj Poulie sam sebe go ubijal rabotata na 30-30 i 4-4 vo 5 set promasuva cist volej a Monfils na druga strana bese,na brejk topka sledniot poen cist volej da zabie toj ja ceni deka ke ide u aut i normalno topceto zavrsi na linija,ima potencijal za 20 godisen ama treba malku fizicki da zajakne nema sila nekako vo udarite.

Топ 50 сезонава сигурно, страшен играч е Пуи. Се има, одлично е граден, ударите сите на место. Очекувам одлична сезона од него.

Да, да, одличен беше Пуи, ама на крај неискуството си го направи своето. Еден од ретките сервис волеј играчи, од новата гарда на тенисери, и баш сезонава ќе го следам подобро да видам до каде може. Со 20 години покажува одличен потенцијал.

Пуи бе. :D Бар едно Љ или Ј ставете му на крај, ептен грдо изгледа. :D Мислам дека две л заедно се читаа Ј, така да иде Пуиј. :icon_lol:

Ама и ова е грдо хаха.. Со љ на крај најарно. Пуиљ. :D

Mora da se pofalat domakinive :icon_mrgr:,imaat kameri na site tereni.:cuc::bravobe::bravobe:

Inace spored pocetokov,favoritive laganica vo site kombinacii.

Marej samo edna neiznudena greska vo prviot set protiv Matosevic,si ja vrakja starata forma Andy[emoji106]
Da da odlicen e,ama da ne zaboravime deka Matosevic e ziva boranija.Vo prvoto kolo na sreka pobedi.Veruvam deka negovata kariera ke odi samo nadole.

Troicki-Mayer dobar mec.Ima odlicni poeni,a Mayer mnogu gresi.Troicki vrti nekoja shema so naocarite.Uste Air Max mu fali.:ojeaa:

Da da odlicen e,ama da ne zaboravime deka Matosevic e ziva boranija.Vo prvoto kolo na sreka pobedi.Veruvam deka negovata kariera ke odi samo nadole.

Troicki-Mayer dobar mec.Ima odlicni poeni,a Mayer mnogu gresi.Troicki vrti nekoja shema so naocarite.Uste Air Max mu fali.:ojeaa:
Pa da ama 1 neiznudena greska samo retko koj moze...Se vrati Goffin,a Maricheto otide jabana izgleda :)

Второт сервис на Мареј е зошто си ме мајко родила. Ако не го опрај, против појаките нема шо да бара.

искрено вчера навивав за pouille и сакав да го победи монфилс али немаше среќа, ипак искуството си го правио своето .... :)

Шарапова се спакува и си отиде дома. :D Каков луд женски турнир, многу носителки рикнаа до сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom