Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти ја исполни желбата. :P

Љута како рис е Серена.:oops:Мада мило ми е што изгуби,последниот сервис гејм го изигра доста неферски.Ивановиќ уште не 'стигната' кај што треба,Серена веќе сервира.

Третиов сет како предадена делуваше.Еден тон грешки.

Пенета и Ивановиќ газат за сега.:cool:

Serena katstrofa. Arogancijata i se udira od glava.Nema vezbanje nema treniranje nema rezultati. Bravo Ana!

f_ivanovic_day7_80.jpg

Wow одличен меч баш ми е мило за Ана. Вредело да не се спие до 6.
Колку само збрза Серена откако ја опоменаа за time violation. И искрено не можев да се сетам кога последен пат Серена изгубила со 2-0 во сетови. Ана сега пак има тежок пат до финаче/титула па ќе видиме..

Ноле според очекувања засега, рутина.

Wow одличен меч баш ми е мило за Ана. Вредело да не се спие до 6.
Колку само збрза Серена откако ја опоменаа за time violation. И искрено не можев да се сетам кога последен пат Серена изгубила со 2-0 во сетови. Ана сега пак има тежок пат до финаче/титула па ќе видиме..

Ах, другар ти друг меч да не имаш гледано? :icon_lol:

Него, браво за Ана, реков ако одигра како последните 2 сета против Стосур ќе биде интересно со Серена. Денес одигра и многу подобро, мило ми е што ја совлада.

Каков циганин е овој Фоњињи ...
Па и на меч топка, челенџ бара...
Баш ме интересира дали може да го казнат за ваквото однесување?

Уф колку ми е мило што Серена си ги собра парталите од слемот, не се поднесува, башка што тоа се случи после пораз од Ивановиќ која полека но сигурно почнува да се враќа назад кај што и е место, се надевам.

Ах, другар ти друг меч да не имаш гледано? :icon_lol:

Него, браво за Ана, реков ако одигра како последните 2 сета против Стосур ќе биде интересно со Серена. Денес одигра и многу подобро, мило ми е што ја совлада.

Хахаха значи не мислев на овој меч нормално, онака пишав. Поентата ми беше и така Серена не губи често, а последните пати мислам дека секогаш 2-1 губи, а не 2-0. Сега некако штета би било Ана евентуално да изгуби од Бушар.

Мислев дека Маер уште малку ќе го помачи Ферер.
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 12:54 ---
Ovie GenieArmy koi ludaci se.:D
Started from court 15,now we are here.

И освен тоа, гледам имал некој маица пишувало Eat Sleep Genie Repeat :D

Неможеше ден подобро да ми почне, сум заспал уште на првиот сет на 3:3 памтам кога си разменија по еден брејк и сега станувам гледам Ана згазила, баш ми е мило за тоа што Ана се враќа во форма и тоа што животното изгуби, уште Челси вечер да тепа и да ми заврши денот како што почна :)

Браво за Бушар , само 19 години има и ете сензација, највисок пласман за неа.

Во конкурс за убавина би победила против Иванович , и пожелувам и во тенис. Нејзин идол е Федерер.

Еве ја во слика со двајцата великани на денешницата

1551683_533434963420338_1356569709_n.jpg

2-0 za Ana protiv ubavicata

Sent from my C2105 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom