Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па монфис кој е мајстор во трчање не може да му го врати бехендот на Рафа!

Sharapova - Cibulkova 2 @ 4.00 pa koj e ovde lud? vo poslednive 2 meca samo 2 gema izgubi Cibulkova, a Sharapova se patese.. ocekvam ako nisto drugo da ja ispotit maksimalno..
Berdih bi trebalo lagano so drvosecacot, Wawrinka e isto taka vo forma iako ovaj Robredo e mn nezgoden igrac, srckava nekako mn pocnaja da ja forsiret ova DellAcqua e iskusna i nezgodna ama ke ja plasirame ponatamu, Mayer do set protiv Ferer sigurno ama za tie mecoj imat vreme..
Denes se pojke od 1 osvoen set na Simon bi mi bilo golemo iznenaduvanje, isto i za Monfils, isto taka Nishikori i Azarenka lagano

Каде е 4?

Само што станав од спиење и прво што ми текна да проверам е тој коефициент. Највисок што во моментов може да се најде е 3.48.

Леле што му е на Надал????:sick:
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 11:44 ---
Стефан ако го гледаш мечов, ме извадија овие матц и другиов од памет, шо му се деси на Рафа , нешто го подвитка коленото?

da be , znam deka pisha ironichnmo .
Shifonjerov izgubil od Dimitrov . Tipuvav za zgrbaveniot shifonjer ama kejf mi e za Grigor shto go napleska . Raonich mi e najnaporen za gledanje , ima neshto antipatichno vo nego , kockest , nezgrapen,zgrbaven , shto li e , ama ne mozam da go gledam podolgo od eden set . Sinoka sum padnal vo koma (rezultat od prethodnite neprospieni noki) i ne gledav nishto . Agut gazi mme , sekoja chest , go napleskal i Peer. Koj go gledal Fedex neka prokomentira neshto , epten lesno shiba i on , me interesira kakvo mu e dvizenjeto .
Napred Monfils , make my day

Се наплеска Пер самиот. 50 неизнудени.

Каде е 4?

Само што станав од спиење и прво што ми текна да проверам е тој коефициент. Највисок што во моментов може да се најде е 3.48.

sabaljeto bese 4 na bet365 eve sega e padnat i ke pajgat valjda..
Nadal :cuc: pred pocetok na turnirov bev skeptik miselv deka Djokovic ke go osvojt turnirov peski, deka Nadal ke e ko krajot na lanskata sezona ama me demantira samo neka prodolzit vo vakvo tempo :свиркам:

Да не има Рафа повеќе бекхенд од форхенд винери случајно?

Уф изгледа овие матц и еуроспорт забегаа па спомнаа дека се повреди Рафа па ко за беља и камерата во тој момент него го покажуваше како да поткривнуваше ама ај ваљда се е во ред, вака делува фантастично.

Премногу агресивен си е Монфилс и тоа е.Очекувано шо имаше толку грешки,иако ја мислев нема баш 55 или колку беа таму... Инаку заради скапаната работа од понеделник па натаму ништо нема да видам од Австралиа Опен... репризи како шо глеам ќе има цел ден од натпреварите,ама не е тој филингот кога знаеш пред тоа шо се случило...
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 13:56 ---
На кои два lucky losers мислиш (Андерсон можда)?
Гаске и Робредо фер би било да одлучат во 5ти сет, а од Ноле сепак очекувам 3-0. Јанович кога тогаш се знаеше дека ќе го јаде, а иначе не знаев дека имал некаква повреда..

Браво за Ането али некад стварно знае да си го искомплицира животот. Сега со Серена ќе и требаат многу повеќе винери од неизнудени. Кога ја спомнавте веќе оваа Николеску - ја загледав тогаш со Лисицки, погаден тенис за гледање не сум видел некој да игра.

Како што гледам од утре ќе има подносливи температури, околу 25 степени плус минус.

За Робер и Клижан пишав.И двајцата не ги поминаа квалификациите,ама ете стигнаа доста далеку ко за нив... Посебно Робер кој победи денес и направи за него најголем успех во кариерата се разбира.

Има ли сили за изненадување Флоријан против Ферер?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom