- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
Па монфис кој е мајстор во трчање не може да му го врати бехендот на Рафа!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sharapova - Cibulkova 2 @ 4.00 pa koj e ovde lud? vo poslednive 2 meca samo 2 gema izgubi Cibulkova, a Sharapova se patese.. ocekvam ako nisto drugo da ja ispotit maksimalno..
Berdih bi trebalo lagano so drvosecacot, Wawrinka e isto taka vo forma iako ovaj Robredo e mn nezgoden igrac, srckava nekako mn pocnaja da ja forsiret ova DellAcqua e iskusna i nezgodna ama ke ja plasirame ponatamu, Mayer do set protiv Ferer sigurno ama za tie mecoj imat vreme..
Denes se pojke od 1 osvoen set na Simon bi mi bilo golemo iznenaduvanje, isto i za Monfils, isto taka Nishikori i Azarenka lagano
da be , znam deka pisha ironichnmo .
Shifonjerov izgubil od Dimitrov . Tipuvav za zgrbaveniot shifonjer ama kejf mi e za Grigor shto go napleska . Raonich mi e najnaporen za gledanje , ima neshto antipatichno vo nego , kockest , nezgrapen,zgrbaven , shto li e , ama ne mozam da go gledam podolgo od eden set . Sinoka sum padnal vo koma (rezultat od prethodnite neprospieni noki) i ne gledav nishto . Agut gazi mme , sekoja chest , go napleskal i Peer. Koj go gledal Fedex neka prokomentira neshto , epten lesno shiba i on , me interesira kakvo mu e dvizenjeto .
Napred Monfils , make my day
Каде е 4?
Само што станав од спиење и прво што ми текна да проверам е тој коефициент. Највисок што во моментов може да се најде е 3.48.
sabaljeto bese 4 na bet365 eve sega e padnat i ke pajgat valjda..
На кои два lucky losers мислиш (Андерсон можда)?
Гаске и Робредо фер би било да одлучат во 5ти сет, а од Ноле сепак очекувам 3-0. Јанович кога тогаш се знаеше дека ќе го јаде, а иначе не знаев дека имал некаква повреда..
Браво за Ането али некад стварно знае да си го искомплицира животот. Сега со Серена ќе и требаат многу повеќе винери од неизнудени. Кога ја спомнавте веќе оваа Николеску - ја загледав тогаш со Лисицки, погаден тенис за гледање не сум видел некој да игра.
Како што гледам од утре ќе има подносливи температури, околу 25 степени плус минус.