Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо викате за Кверај-Фоњини? Планирам да ја играм 1 па сакам да слушнам и друго мислење. :)

Verdasco gubi 5-3 vo petiot set,servira teymuraz za mec,go vrakja brejkot i potoa go gubi svojot servis,koj mentalec mamu mu ebem...

Ке го јаде ДелПо од Баутиста. Незаинтересираност левел Јанович :гомце:

Ако постои поголем ретард од Вердаско јас во Благојче ќе се прекрстам. Човекот е најголемиот ретард во историјата на тенисот, женче.

Koga igraa lani Simon-Marej ne se sekjavam na koj turnir bese,koga imase studio na sport klub i visko veli "zalim onog ko ce da komentarise tog meca".Znaci vistinski ocobol koga igra Simon,ajde Jo ke go smete vo 3 kolo

Брат, ја знам дека кога играа Симон и Маху во Парис го кажа истиов муабет, само што смешниот факт е што испадна дека тој го коментираше мечот.

Рафа има чист пат до финалето, мора да го искористи ова.

Ако постои поголем ретард од Вердаско јас во Благојче ќе се прекрстам. Човекот е најголемиот ретард во историјата на тенисот, женче.

BITCH PLEASE ! :D
images

Шо се дешава на АО годинава не ми е јасно, нема убедливи победи, све нешто се жалат на глупи повреди, дошле на Гренд Слем се откажуваат од 1во коло по само еден сет како пичката Томиќ, Делпо како се спремаше еве изгуби, Чилиќ ропакот губи, некој си бос Босанец иде до 3то коло, Марија како фаворит од сенка едвај гз извади во трет сет 10-8, вечер Јержи против ,,изгубениот Германец,, му дале 2.40 квота...

Да се надеваме дека ќе се вратат на свое работите...

Vecherva Mayer i Querey pobeduvaat ,sprema formata shto ja pokazaa do sega.Delpo definitivno go brisham od favorit listata,malku pojak otpor od Agut i se usra ,jas pa prognozirav godinava top 3 da stane ,malo sutra,Marey so edna raka e podobar i pomudonja,a bogami i Vavrinka.Teniser shto se vleche nonshalantno po teren megju poenite i glumi arogancija ne moze da bide vrven i tochka.Bez inaet ,emocii ,energichnost nishto ne biva.Treba da uchi od Nadal na taa tema.Agut mu go ischisti patot na Nadal,ostanuva ushte Fed da bide serioznata prechka ,Muray ushte ne e seriozna zakana.Sepak se e mozno godinava,vo vakvi uslovi nikoj ne e siguren.Eve utre ako Novak igra kako vchera ,Denis mu zema set garant,srekja shto e vecheren termin pa tipuvam sigurna pobeda

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom