Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кога се заедно, на двајцата им тргна колата надолу.

Сепак победи Марија на крајот, некако, ни сама не знае како...

Не би било лошо да победи и љубениот нејзин нели? :icon_lol:

Лол, прекин на сите мечеви освен на Род Лејвер и Хајсенс, заради жештината... Мечевите ќе продолжат од 6 часот :(

Не би било лошо да победи и љубениот нејзин нели? :icon_lol:

Лол, прекин на сите мечеви освен на Род Лејвер и Хајсенс, заради жештината... Мечевите ќе продолжат од 6 часот :(

Тамам да се дремни малку. Изедов еден ладен сендвич, два сникерси, две пакетчиња бејк ролс, и испив пола литро сок и едно нес кафе...

На нервна база...

:pos:

По наше. Ставре јас сега се спремам да навлезам на се живо и диво од фрижидер и фиока, благо, солено, кисело..., зашо Шарапова и Нишикори гнојот ме препотија. :D

Само играње контра сега со прогресија против Шарапчето.
Ке падне, кај и да е, неќе моќи вако ....

Стварно беше лоша денес, али имај на ум дека играше на 50 степени, ако игра во вечерниот термин подруго ќе е. Само и јас мислам дека нема многу да тера овде, не повеќе од 1/4 финале.

И дожд :facepalm:
Глупи организатори, ги прекинаа Томљановиќ и Стивенс на сред трети сет само за да го отворат кровот, и за 5 минути им заврна. Логика= -100

Иначе Рафа супер одигра, ми се допаѓа неговата моментална форма, а особено како сервира, доста е подобрен во однос на Доха. Кокинакис мора да биде класа играч во иднина, поседува се што треба да има еден таков играч, само да не го изеде препотентноста, а се надевам нема...

Одличен меч одиграа Томљанович и Стефанс. Ајла страшно потсеќа на Вера Звонарева, и во изгледот и во играта. За мене таа е поталентирана и од Бенчич и од Коњух.

Резултатите сите ги знам, ама една утакмица не сум изгледал салам упм. :tapp:

Ама се чувам за втората недела. :ROFLMAO:

Ми мириса дека ДелПо прв ќе го јаде од фаворитиве. :свиркам:

Cilic pa ti si zrel za ludacka kosulja alooo 5-0 be ALOOOOOO 5-0 i ne uspea da go zavrsit setov, vo minatiot na 5-4 servirase za set i na 6-5 pak pa ti si najretardiran teniser so imam gledano

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom