Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А Јанко имаше изјава пред почетокот на новата сезона дека оваа година нема да ги предава мечевите и дека ќе се бори до крај. Резултатот после 20 дена е два предадени меча. Good start Janko, good...

Ова е oна што се вика лажна надаеж за Вавринка.

Џурица шта то би !? :eek:

Бтв, знам дека тука ве има бајаги кои што поредовно (барем од мене) пратите тенис, па имам едно прашање : Колкави се шансите Гаске да направи изненадување и го скине Цонга ? Знам дека Гаске има опасен бекхенд, ама појаките резултати во кариерате ги има на шљака мислам. Од друга страна АО и тврдата подлога му лежат Жо, кој редовно секоја година влегува барем во втората недела од турнирот. Не сум ептен офф, или ?... :)

Џурица шта то би !? :eek:

Бтв, знам дека тука ве има бајаги кои што поредовно (барем од мене) пратите тенис, па имам едно прашање : Колкави се шансите Гаске да направи изненадување и го скине Цонга ? Знам дека Гаске има опасен бекхенд, ама појаките резултати во кариерате ги има на шљака мислам. Од друга страна АО и тврдата подлога му лежат Жо, кој редовно секоја година влегува барем во втората недела од турнирот. Не сум ептен офф, или ?... :)

Гаске има 4-3 во меѓусебните со Тсонга, и на добар ден може да победи секого...

Ако ти е за кладење, вредноста е на Гаске, не на Тсонга...

Гаске има 4-3 во меѓусебните со Тсонга, и на добар ден може да победи секого...

Ако ти е за кладење, вредноста е на Гаске, не на Тсонга...
Тоа што го пиша за Вавринка на претходната страна важи и за Гаске. Толку талентиран тенисер а никогаш не го постигна тоа што се очекуваше од него. Ако има ден Гаске и ако игра како што знае ќе го откорне Цонга без проблеми, циганов и така и така има доста осцилации во играта.
П.с. РиП Вавринка.

Тоа што го пиша за Вавринка на претходната страна важи и за Гаске. Толку талентиран тенисер а никогаш не го постигна тоа што се очекуваше од него. Ако има ден Гаске и ако игра како што знае ќе го откорне Цонга без проблеми, циганов и така и така има доста осцилации во играта.
П.с. РиП Вавринка.

Да, и Гаске и андерачивер, но реално, Вавринка е поталентиран тенисер од Гаске. Вавринка има талент за стабилен топ десет играч, со можност понекогаш да се вмеша во борба за титула на мастерс или дури за Гренд Слем. Гаскет мислам дека сепак е нешто подолу. Плус, мислам дека Гаске и не работи доволно, малку повеќе сака како Сафин да живее...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom