Толстој
екс Бомбастичен
Абе Колшнајбер излезел. Оу, лошо таман мислев ќе има добар дуел Колшнајбер - Федерер ама ништо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо знам бе Псај, го најавуваа уште на 16-17 години дека ќе биде нешто, но сега за сега нема ни грам од тоа. Викаш за Мареј дека освоил слем на 25 години, точно тоа, но Мареј уште на млади години ги победуваше на одредени турнири Надал и Федерер, а Томич моментално не им е ни до колена на првиве тенисери ни на некој турнир од 250 поени. Убаво пишал некој член поназад, татко му е тој што највеќе го јебе сега за сега, ултра дебилен татко има кој му ја кочи кариерата. Томич е измислен играч за на трева, на земја ќе биде потопен од било кој подобар земјаш, башка кај него има една чудна работа а тоа е неговиот форхенд, за мене најчудниот форхенд во машкиот тенис. Мислам дека само он игра таков форхенд, кога мава го остава отворен рекетот, практично тоа ќе му дојде без спин, а денес ретко кој игра така.Мое мислење е дека Томич за 2/3 години ќе гази.
Раонич-Федерер е дупло подобар дуел.Абе Колшнајбер излезел. Оу, лошо таман мислев ќе има добар дуел Колшнајбер - Федерер ама ништо.
Ode Angelique![]()
Гледа ли некој Вавринка-Ѓоковиќ? Вавринка игра феноменално.