Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно утре слободен и ќе се гледа тенис на раат , очекувам 5 сета кај Федерер-Цонга! Иво нашол да коментира испадна во прво коло 0-3 ...

Де бе шо се палете на Иво, ако му го следите твитер профилот ќе видите дека човекот не е сериозен ама ич.

Кој е буден нека пушти Азаренка-Кузнецова. Фин тенис се игра.(y)

Леле Серена што ќе и направи на Вики, има да ја сомеле. Многу нестабилно делува Азаренка на турниров, а против Серена тоа знаеме што значи.
И не се палете на Карлович трола човекот, од авион се гледа.
П.с. Оваа Стивенс ќе биде добра тенисерка, се гледа дека е доста талентирана.

Серена ?
Клин со клин се избива... Исти се со Стивенс. Кога ќе ја победиш серена на тврда подлога автоматски си фаворит за шампион, ама ќе видиме.

17.00 коеф.

Леле Серена што ќе и направи на Вики, има да ја сомеле. Многу нестабилно делува Азаренка на турниров, а против Серена тоа знаеме што значи.
И не се палете на Карлович трола човекот, од авион се гледа.
П.с. Оваа Стивенс ќе биде добра тенисерка, се гледа дека е доста талентирана.

Ништо од мелењето :icon_lol:

Отиде Серена курбан. Има чувство дека Стивенс може да направи нешто на турниров, а и дека може да и се спротивстави на Серена. Ама ај си викам, Серена ли е, што ли е.

Стварно ли не се поздравила Серена, така ко да слушнав? Овие црниве може ги бива за спорт ама дека се глупи луѓе по природа, глупи се.

По краткиот хајлајтс што го дадоа прееска имаше мала повреда Серена но продолжи да игра и го зема тој сет но во третиот изгуби..искрши и неколку рекети :)

Ќе ја биде оваа Стефенс иста е ко поСерена само не е толку дебела и грдичка.
Sloane_STEPHENS_4679.jpg

:icon_lol:

П.С. Роже ќе се мачи сега со Цонга.

1:1 :vozbud:
Третиот сет е критичен за Цонга... ако не падне психолошки може до 1/2 финалето.
Alez Tsongaaaa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom