L
Löwe
Гостин
Aбе колку сака нека е јака Марија, гарантирам пораз во 2 сета против Серена 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе јака е, слушај ме шо ти зборвам.Aбе колку сака нека е јака Марија, гарантирам пораз во 2 сета против Серена![]()
Да навивам за швајцарец и? Зошто пу пу неважи? Секоја чест за последниов коментарХаха, па ти за швајцарец навиваш или сеа тоа пупу не важи
Логика левел ... мравојад, али ретардиран, бем ти начната дискусија.
Ти се читаш ли што пишуваш на темава или преку ноќ забораваш ? Викаш, немаме ние на кого да се радуваме на тенисов па ај за срби ќе навиваме демек тоа е лошо, ама уз пут, во истиот тој спорт, не е лошо да се навива за швајцарци, шпанци, ескими и остали на планетава ... Стварно незнам како не го стави тој дел '' пу пу не важи '' па сеа ме тераш по втор пат да го објаснувам.Да навивам за швајцарец и? Зошто пу пу неважи? Секоја чест за последниов коментар
Ферер - Новак, уф ќе биде доста добар меч. Можеби и во пет сета ќе оди.
Кладено.Се кладиме во Милка дека нема?
Ferer mi e eden od poomilenite teniseri, ama ne mu davam pojke od 1 set vs Nole i to mu e mn, nemat igra za protiv NovakАлмагро.. како само можеше тоа да го направи, на 2-0 си легнав (нормално, за да станам порано за Новак хехе) .. и како да сум знаел дека овој ќе му го сврти мечот. Башка што имал сервис за добивање на мечот.
Ферер - Новак, уф ќе биде доста добар меч. Можеби и во пет сета ќе оди.