Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Муабетот за Вердаско, заборавив да го напоменам, дека не оди далеку, се глеаше уште во првиот меч. Xfire
Абе ај, не требаше вака да изгуби играше подобро од овој кретен, јебига сепак се бореше изигра 5 сета, знаеме дека го нема тој Вердаско што беше порано али сепак, мислев дека на искуство некое си би го кикнал. :)

Закон :pos:
Јас ич не го сакам Типсаревиќ, а и не сум го гледала натпреваров, па не можам да судам за испадов на Штепанек. Мада Типсаревиќ како што знае да биде гад невиден, а да се прави права срцка, не би ме чудело да направил нешто за да го испровоцира Штепанек.

Оваму мислам дека Штепанек претера немаше ништо од Типса го имаше ова по многу сајтови.

французите би требало да имаат интересен дуел утре од сабајле Монфилс - Симон другиве некако има изразити фаворити..

Оваму мислам дека Штепанек претера немаше ништо од Типса го имаше ова по многу сајтови.

французите би требало да имаат интересен дуел утре од сабајле Монфилс - Симон другиве некако има изразити фаворити..

Од колку е Монфилс?

Инаку Штепанек-Новак, каков меч беше ова мајко моја. Две тачки на терен, ако ништо друго се утепав од смеење.:pos:

Ептен ми е симпатичен овој Штепанек, добивал, губел секогаш е позитивен.:)

Леле те молам кажи ми дека не го прочитав ова од твоја страна... Штепанек и Бердих се најдовратните тенисери што може да постојат, нон стоп провоцираат и се караат со судии. Ете ти го поставил членот и клипот од Дејвис куп мечот помеѓу Чешка и Србија каде му покажа среден прст на Јанко. Да не ме сфатиш погрешно, индивидуално си е сето ова, можеби тебе ти се допаѓа Штепанек но според неговите постапки далеку е од тоа. :)

не пратам многу тенис, ама на едно ливче уште федерер ја чекам да победи против овој томиќ. има шанса овој томиќ да тепа? во шо форма е?

Леле те молам кажи ми дека не го прочитав ова од твоја страна... Штепанек и Бердих се најдовратните тенисери што може да постојат, нон стоп провоцираат и се караат со судии. Ете ти го поставил членот и клипот од Дејвис куп мечот помеѓу Чешка и Србија каде му покажа среден прст на Јанко. Да не ме сфатиш погрешно, индивидуално си е сето ова, можеби тебе ти се допаѓа Штепанек но според неговите постапки далеку е од тоа. :)

Јас искрено никогаш го немам човеков видено во лошо светло досега. Не оти сите натпревари му ги следам, ама кога и да го гледам на терен се утепувам од смеење.
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 01:26 ---
не пратам многу тенис, ама на едно ливче уште федерер ја чекам да победи против овој томиќ. има шанса овој томиќ да тепа? во шо форма е?

Нон стоп го чекаат да направи чудо и никако да го направи. Е во таква форма е. :icon_lol:

fJXur.gif

Vesnina-Vinci, dosta soliden mec so golema borba pomegju dvete teniserki. 1-1 vo setovi, ocekuvam da prodolzat so solidnata igra i vo tretiot set.

ДАЈТЕ БЕ ХД СТРИМ НА АНГЛИСКИ НЕКОЈ ИМА ЛИ :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom