The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Пријателе, ти си последниот кој треба да ми кажува што е пациентски.Знаеш што е погрешно? Да се сеќаваш што рекол рандом член на форумот пред година дена, и потоа да потрошиш време да ги најдеш тие постови и со нив да се правиш паметен.
Не можам да ти објаснам колку пациентски е тоа.
И тоа разбирам да беше @undercover кој на цел потфорум им ги поду мадињата со Новак и со допингот на Надал, ама ти да се сеќаваш пола потфорум што рекол за Надал, кој патем кажано го боли курот за тебе, тоа ти е пријател пациентски.
Пресипитај се.
Не гледам никаква маана во тоа што се сеќавам што сум комуницирал пред извесен период, а верувај ми не потрошив повеќе од 5 минути да ги селектирам постовите и да ги "склопам" во едно мислење, сепак само ги копирав од местото на кое веќе беа напишани, не ги имав на памет.
Јас се правам паметен? Дали ти некогаш самиот си го поставил ова прашање?
- Ако не, верувај ми треба што поскоро.
Многу пати на форумов на различни теми сум затекнал твои мислења во кои преовладува овај синдром, но верувај ми дека не сум сакал да влегувам во дискусија бидејќи сум имал попаметна работа.
И за крај, точно е дека Надал го боли к*рот за сите овде, но и на сите останати познати личности за кои многу од членовите се внесуваат во дискусијата и влегуваат во конфликти, но какви паралели повлекуваш за да "испливаш" на површина, не е тоа пациентски пријателу, тоа е гревски, очајно.