ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Види го овој Фриц дебилот, земал се оженил на 18 години, пу да ти ебам глупото дете.

Момци и девојки, ако сакате може неделава да седнеме негде низ центаров на кафе и да проследиме некој меч од турнириве, има интересни мечеви и во Штудгарт и во Хертогенбош. Еве на пример Фриц-Федерер би бил одличен дуел за следење, секако ако пројде Фриц понатаму.
Абе нормален ли си ти бе. Фриц Федерер би бил интересен меч. На која планета живееш човече? Да те слушне Федерер за вакво нешто главата ќе ти ја скине и плус нема да одговара пред закон. Тој вакво понижување нема доживеано досега.

Абе нормален ли си ти бе. Фриц Федерер би бил интересен меч. На која планета живееш човече? Да те слушне Федерер за вакво нешто главата ќе ти ја скине и плус нема да одговара пред закон. Тој вакво понижување нема доживеано досега.
Иди шиљни го еднаш на Новак и не ме умарај, ако не ти се глеа тенис сем него не мора да труеш по темиве. Не е тенисот составен само од 3ца тенисери.

Момци и девојки, ако сакате може неделава да седнеме негде низ центаров на кафе и да проследиме некој меч од турнириве, има интересни мечеви и во Штудгарт и во Хертогенбош. Еве на пример Фриц-Федерер би бил одличен дуел за следење, секако ако пројде Фриц понатаму.
Стек ај иди умри негде, сам и тажен пцовисај ко куче.

Кој си бе ти дечко да организираш собиранки кажи ми, кој ќе ти дојде да глеа турнир у Хертонгенбош. Што ли мислиш со тоа лејката не ми е јасно.
За Ролан Гарос ништо не организирал, тука земал официјално поканува, момци и девојки. :pos::pos::pos::pos:

za ovoj u hertongenbosh ni majka mu i tatko mu ne bi mu dosle, nas ne vika, kuce skitnik ne bi go druzelo, nie ke go druzime, pa niz centarov vika, turnir u hertogenbosh u hertogenbosh ne mozes da gleas u kafic, ke ti se smeat, on u centar na Skopje ke gleal. :masa:

Стеков карти за финале на Вимблдон и гага смештај и превоз до Лондон да нуди никој нема да го дружи, колку е пуст ќе му кажат друже у марбет иам договорено, глеање турнир и Хертогенбош ќе организирал низ кафичи.

Да му се фатите вие на Стекот. Јер само таму кај што игра Ноле, само таму се игра тенис.

Стеков карти за финале на Вимблдон и гага смештај и превоз до Лондон да нуди никој нема да го дружи, колку е пуст ќе му кажат друже у марбет иам договорено, глеање турнир и Хертогенбош ќе организирал низ кафичи.
Дечко ти на зелено на семафор на сред улица стоиш, дошол тука ќе објаснува за тенис и за турнири.

Дечко ти на зелено на семафор на сред улица стоиш, дошол тука ќе објаснува за тенис и за турнири.
Стек прва помош уште немаш положено стигни до тестови ке праиме муабет, али добра аналогија подеднакво логична ко организирање собиранка за неофицијалниот тениски Аll star Хертогенбош 2016.

Сабајле читам и се чудам, шо му е со муабетов, да гледаме утакмица од најголемиот, елитен и најдобро организиран турнир на АТП турот, ХЕРТОГЕНБОШ. Мислев се заебава нешто, најискрено. :D

Ма идејата ми беше пред се да седнеме да изгледаме некој меч на Федерер, пошо другиве никој не игра оваа недела, ни Ноле ни Рафа ни Енди. А го спомнав Хертогенбош као тековен турнир, јебига. :D
Го изедов поштено. :D

Али за Вимблдон озбилно може да се прави нешто, имаме загарантирано бар 4 меча дневно.

Btw
https://twitter.com/andyroddick/status/739855926392324096?ref_src=twsrc^tfw

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom