Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо го исхејтавте волку бе не ми е јасно..Убаво си предложи и праша дали сакате. Муабетот беше дружбата и да има по некое зајадување на тема Ноле - Надал - Федерер...ако не ви се иде не мора да идете ама не ни мора одма да го хејтате зошто дал предлог. Срамота е бе на форум да се праите мангупи и да пишувате погрдни зборови наменети за некој член на форумов...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Da sakal da bide skopjanec nemase da zaminat negovite USA, a da ostanea tuka, Stefce ke vi recese " Povelete " vo nekoj skopski kafic.Во 16:30 на СК1 Козлов-Џонсон.
Да видиме дали ќе биде нешто од "скопјанецов" , барем топ 30 играч па да не спомнат некаде на тенискава мапа или и тоа тешко...
Потсетете се на вистинскиот тенис.
Daleku od lazen, megjutoa ako se anketiraat mnogu teniski obozavateli, pred se neutralni, kako sto sum cital i slusal ova e najdobriot mec vo istorijata na tenisot. Isto taka i mecevite koi gi nabroja mozat da se vpletkaat vo izborot, sepak vkus e vo prasanjeЗошто?..овај денес лажен е?..и Џокович-Надал имаа епски финалиња се сеќавам посебно УС Опен во 2011 и Австралија Опен во 2012 каде буквално се искинаа двата и падна прејак тенис и покрај тоа што Џокович двапати победи..додека на Роланд Гарос Надал во финалињата демонстрираше сила,а во 2013 исто така беше прејак дуел против Џокович во 5 сета.
Daleku od lazen, megjutoa ako se anketiraat mnogu teniski obozavateli, pred se neutralni, kako sto sum cital i slusal ova e najdobriot mec vo istorijata na tenisot. Isto taka i mecevite koi gi nabroja mozat da se vpletkaat vo izborot, sepak vkus e vo prasanjeЗошто?..овај денес лажен е?..и Џокович-Надал имаа епски финалиња се сеќавам посебно УС Опен во 2011 и Австралија Опен во 2012 каде буквално се искинаа двата и падна прејак тенис и покрај тоа што Џокович двапати победи..додека на Роланд Гарос Надал во финалињата демонстрираше сила,а во 2013 исто така беше прејак дуел против Џокович во 5 сета.
Потсетете се на вистинскиот тенис.
Abe ti rekov ja oti si zaglaven vo vremeto i treba da se prefrlish na history chanel. Greota,me potsekjash na tatko mi,on taka ,cesto go fakja,koga ke pochne da me davi za YU fudbalot,Shurjak,Mlinarich,Mance,duelite na Zvezda so Steaua,Dinamo Moskva,kakov Celzi,kakov PSZ[DOUBLEPOST=1465435598][/DOUBLEPOST]Inaku,prekrasen mech,eden od podobrite vo Open erata[DOUBLEPOST=1465458339][/DOUBLEPOST]Потсетете се на вистинскиот тенис.
Inaku,za volja na vistinata, Atp na oficijalniot niven sajt imaa anketa pred dve godini so glasanje od posetitelite plus nivnite kolumnisti,za najdobar mech beshe izbran Djovak-Nadal AO 2012.Ovoj beshe mislam na 5 mesto,tret beshe polufinaleto na RG Rafa-DjovakDaleku od lazen, megjutoa ako se anketiraat mnogu teniski obozavateli, pred se neutralni, kako sto sum cital i slusal ova e najdobriot mec vo istorijata na tenisot. Isto taka i mecevite koi gi nabroja mozat da se vpletkaat vo izborot, sepak vkus e vo prasanje
Sakam da kazam deka podolgo vreme nemame videno slicen kvaliteten mec.
Kako be majstore samo ti se vospali od site na podforumov? Ne ti e malce cudno?Abe ti rekov ja oti si zaglaven vo vremeto i treba da se prefrlish na history chanel. Greota,me potsekjash na tatko mi,on taka ,cesto go fakja,koga ke pochne da me davi za YU fudbalot,Shurjak,Mlinarich,Mance,duelite na Zvezda so Steaua,Dinamo Moskva,kakov Celzi,kakov PSZ[DOUBLEPOST=1465435598][/DOUBLEPOST]Inaku,prekrasen mech,eden od podobrite vo Open erata[DOUBLEPOST=1465458339][/DOUBLEPOST]
Inaku,za volja na vistinata, Atp na oficijalniot niven sajt imaa anketa pred dve godini so glasanje od posetitelite plus nivnite kolumnisti,za najdobar mech beshe izbran Djovak-Nadal AO 2012.Ovoj beshe mislam na 5 mesto,tret beshe polufinaleto na RG Rafa-Djovak
Друже Џоковиќ е досаден тенисер, кој би гласал 10 саати да го гледа како го враќа топчето, значи секој што не е србин или undercover би сакал Федерер и надал да ги гледа, прави уметници, артистократски карактер беAbe ti rekov ja oti si zaglaven vo vremeto i treba da se prefrlish na history chanel. Greota,me potsekjash na tatko mi,on taka ,cesto go fakja,koga ke pochne da me davi za YU fudbalot,Shurjak,Mlinarich,Mance,duelite na Zvezda so Steaua,Dinamo Moskva,kakov Celzi,kakov PSZ[DOUBLEPOST=1465435598][/DOUBLEPOST]Inaku,prekrasen mech,eden od podobrite vo Open erata[DOUBLEPOST=1465458339][/DOUBLEPOST]
Inaku,za volja na vistinata, Atp na oficijalniot niven sajt imaa anketa pred dve godini so glasanje od posetitelite plus nivnite kolumnisti,za najdobar mech beshe izbran Djovak-Nadal AO 2012.Ovoj beshe mislam na 5 mesto,tret beshe polufinaleto na RG Rafa-Djovak