ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро де, ќе игра дури во среда, има време за одмор, ваљда брка место на завршниот турнир во Лондон.
Мислам дека е трет носител.

Втор. Ама во полуфинале ќе налета на Роџер.

Thiem ќе умре до крајот на сезоната со ова темпо.

Ова му е колку да фатит осет на трева пошо не е негова подлога немат теорија за некакво полуфинале

Сака изгледа да е топ 5 и на тревна подлога, од можни три турнира.:icon_lol:

Ќе изгуби веднаш од Грот кој денес имаше 90% прв сервис и не дозволи ни една брејк топка, впрочем не му даде на Марченко ниту да осови 2 поени на негов сервис, само 2 гема во првиот и 2 во вториот сет завршија со 40:15, другите на сервис на Грот сите 40:0.

Дрво недоделкано е Грот, ама мажиште е и кога ќе ја удри топката на трева, нема враќање.

Да се најавам, јас ќе отворам тема за Вимболдон. Специјален поздрав до @The King of Clay, да не се иссили и да ми отвори пред мене и да ми речи: "Абе брат, сесија имав не пратам во последно на темава" :D

:pos::pos:
Dakle, Grot vodi 7-5 5-4, Marcenko servira.. Ukrajinac gubi servis i nas vrli komentator kaze da je Grot napravio brejk u pravom trenutku i da ce posle toga sigurno odservirati za mec bez problema. Igraci se rukuju na mrezi i zakljucak je da Marcenko predaje!!

Ti si covece bolid, kao i svi oni koji su nas usrecili sa srpskim komentatorima na Eurosportu

Да се најавам, јас ќе отворам тема за Вимболдон. Специјален поздрав до @The King of Clay, да не се иссили и да ми отвори пред мене и да ми речи: "Абе брат, сесија имав не пратам во последно на темава" :D
Ej, ne jadi burek be :D

Btw. Da mi zavrsi taa prokleta sesija pa planirav da napravime nekoja igra so prognoziranje na natprevarite i poeni za Wimbledon na podforumov, ke se dogovorime denovive, ako ima zainteresirani, normalno moze sekoj da dava predlozi :)

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Момци и девојки, ако сакате може неделава да седнеме негде низ центаров на кафе и да проследиме некој меч од турнириве, има интересни мечеви и во Штудгарт и во Хертогенбош. Еве на пример Фриц-Федерер би бил одличен дуел за следење, секако ако пројде Фриц понатаму.

Момци и девојки, ако сакате може неделава да седнеме негде низ центаров на кафе и да проследиме некој меч од турнириве, има интересни мечеви и во Штудгарт и во Хертогенбош. Еве на пример Фриц-Федерер би бил одличен дуел за следење, секако ако пројде Фриц понатаму.
Само ако има загарантирано show меѓу тебе и @undercover [emoji23]

Скрос е точно го слушав прееска се газев од смеење. Најобично си иде мечот 5-4 беше, си праи Грот брејк на 15 завршува 6-4. И овој вика "Grot je napravio brejk u pravom trenutku i sad ce sigurno odservirati za mec bez problema. A ipak ne, rukovali su se, izgleda da je Marchenko predao mec."
Трагедија

Може бе,бем ли ти тоа бркот пубертетски:kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom