- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.623
- Поени од реакции
- 119.791
Види го овој Фриц дебилот, земал се оженил на 18 години, пу да ти ебам глупото дете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chesto sum vo Skopje,ama za zal od utre pa do 17 juni sum vo Suisse pa zdravje moze za Wimby.Inaku,odlichna ideja,ama ovoj pat bez mene ,da imate dobra druzba .Не е од Скопје он, тешко да дојде, освен ако не е на поминување.![]()
Абе нормален ли си ти бе. Фриц Федерер би бил интересен меч. На која планета живееш човече? Да те слушне Федерер за вакво нешто главата ќе ти ја скине и плус нема да одговара пред закон. Тој вакво понижување нема доживеано досега.Момци и девојки, ако сакате може неделава да седнеме негде низ центаров на кафе и да проследиме некој меч од турнириве, има интересни мечеви и во Штудгарт и во Хертогенбош. Еве на пример Фриц-Федерер би бил одличен дуел за следење, секако ако пројде Фриц понатаму.
Иди шиљни го еднаш на Новак и не ме умарај, ако не ти се глеа тенис сем него не мора да труеш по темиве. Не е тенисот составен само од 3ца тенисери.Абе нормален ли си ти бе. Фриц Федерер би бил интересен меч. На која планета живееш човече? Да те слушне Федерер за вакво нешто главата ќе ти ја скине и плус нема да одговара пред закон. Тој вакво понижување нема доживеано досега.
Стек ај иди умри негде, сам и тажен пцовисај ко куче.Момци и девојки, ако сакате може неделава да седнеме негде низ центаров на кафе и да проследиме некој меч од турнириве, има интересни мечеви и во Штудгарт и во Хертогенбош. Еве на пример Фриц-Федерер би бил одличен дуел за следење, секако ако пројде Фриц понатаму.
Дечко ти на зелено на семафор на сред улица стоиш, дошол тука ќе објаснува за тенис и за турнири.Стеков карти за финале на Вимблдон и гага смештај и превоз до Лондон да нуди никој нема да го дружи, колку е пуст ќе му кажат друже у марбет иам договорено, глеање турнир и Хертогенбош ќе организирал низ кафичи.
Стек прва помош уште немаш положено стигни до тестови ке праиме муабет, али добра аналогија подеднакво логична ко организирање собиранка за неофицијалниот тениски Аll star Хертогенбош 2016.Дечко ти на зелено на семафор на сред улица стоиш, дошол тука ќе објаснува за тенис и за турнири.