ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Да видиме како ке се покажит Џорџе Ѓоле Ѓоковиќ

На спортклуб за петнаесетина минути ке почне егзебицијата меѓу Ноле и Рафа

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Димитров под итна постапка да се пензионира па човеков каква траги комедија ни самиот не е свесен жива брука а кажуваа дека ќе бил следнот фед и незнам што ма како нареден фед овај брате е пропаднат случај како еден куп квази таленти кој што пропаднале.

Надал е дефинитивно теле, јест да Џокац игра страшно, а и егзибиција е, али ко да е 50ти на светов. Ај предложете нешто друго да ставам на аватар, неповрзано со тенис, бидејќи не го бива вака. :D

Надал е дефинитивно теле, јест да Џокац игра страшно, а и егзибиција е, али ко да е 50ти на светов. Ај предложете нешто друго да ставам на аватар, неповрзано со тенис, бидејќи не го бива вака. :D

:D

30-600x450.jpg

Надал дефанзивно е нула, класична 0, на ритерн во минус. Волкаво пропаѓање на еден врвен спортиста немам видено а тоа пред се да не е поради проблеми со алкохол, дрога и слични пороци. Страшно. Не е ни чудо што изјави пред некој ден дека не го занима завршниов дел на сезоната и веќе почнал да се спрема за наредната...

Надал дефанзивно е нула, класична 0, на ритерн во минус. Волкаво пропаѓање на еден врвен спортиста немам видено а тоа пред се да не е поради проблеми со алкохол, дрога и слични пороци. Страшно. Не е ни чудо што изјави пред некој ден дека не го занима завршниов дел на сезоната и веќе почнал да се спрема за наредната...
За што ќе се спрема?

vo stavkata slichni poroci vleguva li hemijata?Klasichen primer na apstinent od hemikalii e Nadal,vakvo gubenje na fizikata samo vo takvo scenario e vozmozno.

Не ме замарај.

Коп, да освои три Слема :sneaky:
samo te educiram be, vo koja varijanta e vozmozen vakov kolaps, vakov raspad :) . Uzivaj be,ignoriraj me, e sega malce se kurcham oti kako baba Vanga se chustvuvam ama ke mi projde.
Inaku, za Novak , kako dobro se preshaltuva na ramni udari ,sekoja cest ,sho saka moze da igra. Milina za gledanje, za razlika od Nadal , gi zalam Nadalovite fanovi.

vo stavkata slichni poroci vleguva li hemijata?Klasichen primer na apstinent od hemikalii e Nadal,vakvo gubenje na fizikata samo vo takvo scenario e vozmozno.
Ја мислам со коцка е заразен поточно со покер, тие ствари страшна работа се' и ептен на психа удираат, можат комплетно да те обземат и уништат, не е битно дали се работи за величина како Надал или било кој, ако си заразен готов си. А можда и не е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom