Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Надал е дефинитивно теле, јест да Џокац игра страшно, а и егзибиција е, али ко да е 50ти на светов. Ај предложете нешто друго да ставам на аватар, неповрзано со тенис, бидејќи не го бива вака.![]()
За што ќе се спрема?Надал дефанзивно е нула, класична 0, на ритерн во минус. Волкаво пропаѓање на еден врвен спортиста немам видено а тоа пред се да не е поради проблеми со алкохол, дрога и слични пороци. Страшно. Не е ни чудо што изјави пред некој ден дека не го занима завршниов дел на сезоната и веќе почнал да се спрема за наредната...
vo stavkata slichni poroci vleguva li hemijata?Klasichen primer na apstinent od hemikalii e Nadal,vakvo gubenje na fizikata samo vo takvo scenario e vozmozno.Надал дефанзивно е нула, класична 0, на ритерн во минус. Волкаво пропаѓање на еден врвен спортиста немам видено а тоа пред се да не е поради проблеми со алкохол, дрога и слични пороци. Страшно. Не е ни чудо што изјави пред некој ден дека не го занима завршниов дел на сезоната и веќе почнал да се спрема за наредната...
Не ме замарај.vo stavkata slichni poroci vleguva li hemijata?Klasichen primer na apstinent od hemikalii e Nadal,vakvo gubenje na fizikata samo vo takvo scenario e vozmozno.
samo te educiram be, vo koja varijanta e vozmozen vakov kolaps, vakov raspadНе ме замарај.
Коп, да освои три Слема![]()
Ја мислам со коцка е заразен поточно со покер, тие ствари страшна работа се' и ептен на психа удираат, можат комплетно да те обземат и уништат, не е битно дали се работи за величина како Надал или било кој, ако си заразен готов си. А можда и не е тоа.vo stavkata slichni poroci vleguva li hemijata?Klasichen primer na apstinent od hemikalii e Nadal,vakvo gubenje na fizikata samo vo takvo scenario e vozmozno.
А?Не ме замарај.
Коп, да освои три Слема![]()