ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Бушар упадна во лошо друштво
coffee.gif

6cb2c804b20911e3b74b1270dd981a11_8.jpg

59e7c11ab20f11e3932512151bb97387_8.jpg

Бицепс како на машко.....ззззз.

За бицепси само Стосур, ниедна друга :D

На Бушар кој се не и се качи. :D Јас поздравив јас неа на фејсбук, утре Ана ќе ја поздравам.

Неверојатна статистика. Новак 35-0 во финалиња кога ќе го освои првиот сет. Тоа значи ако го освои првиот сет понатака се е полесно за него (се мисли на финалиња)
Финалето во Мајами беше прв пат после 2011 Надал да освои помалку од 40% од поените а воедно тоа му се случува трет пат против Новак во неговата кариера.

Последно уредено:
Чудо од натпревар изигра Голубев!:cuc: Вавринка освен што го држеа сервис винерите и асовите,ништо друго не прикажа.

Чудо од натпревар изигра Голубев!:cuc: Вавринка освен што го држеа сервис винерите и асовите,ништо друго не прикажа.
Изигра и Голубев добро, не викам не, ама Вавринка после АУ Опен е мизерија, тешка скапаница како порано.

1609839_608635559207790_1857097092_n.jpg

Каков играч би бил овој човек :)

http://www.youtube.com/watch?v=CeM1ZfpwOyg#t=269

Погледнете го гостувањето на Новак на италијанска телевизија. Италијанскиот не да го зборува го везе. Течно зборува англиски, германски, француски и италијански а нешто знае и кинески. Човекот е неверојатен. Лани во Монте Карло си зборуваше француски без никаков проблем. А германскиот го знае бидеќи таму има тренирано во почетокот. А во Шангај по нешто кажа на Кинески. Ама ова со италијанскиот ме изненади потполно. ГРАМАДА ОД ЧОВЕК(не само тенисер).
Надополнување: Водителот во шоуто кажа дека Новак и шпанскиот го зборувал течно. (за ова не сум знаел).

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom