- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.395
Бре бре што паника сте кренале, не бегам јас од порази и ремет без гајле.
Ми кажа брат ми одма во неделата кога се изигра мечот, дека Рафа бил изгазен и стварно искрени честитки до сите фанови на Новак. Искрено не очекував таков пораз, иако го немам изгледано мечот али како што прочитав на темата за Мајами изгледа ептен изел ќотек мојов. Цела сезона се мачи, т.е. после финалето со Вавринка, јас помислив дека во Мајами ја пронајде вистинската игра али изгледа тоа не било така.
Но, како и да е, после оној очаен настап на Индиан Велс, Мајами секако беше добар напредок за Рафа, па да се надеваме дека од турнир во турнир само ќе ја крева формата и ќе биде на својот максимум на РГ, затоа што ако не биде лошо му се пишува. Од 2005 навака не се има случено Рафа да не е победник на еден од првите два слема во годината...

Но, како и да е, после оној очаен настап на Индиан Велс, Мајами секако беше добар напредок за Рафа, па да се надеваме дека од турнир во турнир само ќе ја крева формата и ќе биде на својот максимум на РГ, затоа што ако не биде лошо му се пишува. Од 2005 навака не се има случено Рафа да не е победник на еден од првите два слема во годината...