- Член од
- 20 јануари 2013
- Мислења
- 1.592
- Поени од реакции
- 3.616
- На Дел Отро несреќа му носи отворениот фан клуб на КајганаГуби од Љодра 1-0 во сетови.
.
Нема шанси , еве го ја врти

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- На Дел Отро несреќа му носи отворениот фан клуб на КајганаГуби од Љодра 1-0 во сетови.
.
шо играч е овој томиќ? гледам игра против цонга, па одма ми иди дека ќе губи томиќ. ама ај некооо инфо повеќе. фалаОчигледно сум мислел за третиот сет, таму имаше 3-1 Гаске, моја грешка.Ипак фала ти на исправката.
olaf
Ако ти е за 1.30 коефициент пиши си го Алмагро 1хендикеп, 1.30 е, има да го згази Кузњецов.
Те советувам да не го играш, Цонга е нестабилен многу иако е пред домашна публика, ништо чудно да изненади Томиќ.шо играч е овој томиќ? гледам игра против цонга, па одма ми иди дека ќе губи томиќ. ама ај некооо инфо повеќе. фала
Реално гледано Цонга би требало да победи денес, подобро пласиран е на ранг листата, игра на домашен терен. Но, овој Томич е тралалајка невидена, знае да загуби од некој што е надвор од топ 100, но знае и да победи некој далеку подобро пласиран. Според мене тепа Цонга но не е ништо сигурно. Ако ти е за правење пари играј ја Квитова или Лисицки, имаат убав коефициент.шо играч е овој томиќ? гледам игра против цонга, па одма ми иди дека ќе губи томиќ. ама ај некооо инфо повеќе. фала
Долгополов не би требало да има проблеми вечер нели ? Го гледав синоќа овој Матошевич и типот помина благодарение на грешките и нестабилноста на Кереј. Коеф. е добар. Иии што ќе кажате за Делпо-Симон ? Французинот до сега не налета на поасален противник, а во однос на Делпо е барем една класа подолу ..
Морам да се самоцитирам. Тоа е тоа, како и што реков така и се оствари, мувларите Долгополов и Чилиќ се како жени, најмртвите тенисери на светот.Совет за тие што се кладите на тенис: не играјте на поголеми суми на Долгополов, Троицки и Чилич. Тие тројца тенисери се однесуваат како да имаат добиено, едноставно како жени се, никогаш не можеш да бидеш сигурен во нив. Друго е кога ќе изиграм на Бердих или Цонга, знам дека имаат сервис и дека се поиздржливи во долгите размени, а овие знаат да влегуваат од грешка во грешка и да не може да им се најде крајот.