- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 725
- Поени од реакции
- 218
neka se vraka Nadal pobrzo,malku neprirodno mi e da go gledam Marej pred nego...a i mi nedostasuvat mecevite so Novak...uspat ,eve kako golemiot Federer ja gleda ovaa sezona...
za kakov karakter , kompleksash i g....no od karakter e citajte boldiranoto...i ne mu e prvpat..
za kakov karakter , kompleksash i g....no od karakter e citajte boldiranoto...i ne mu e prvpat..
''Velika stvar za mene je osvajanje Vimbldona ove godine. Nakon toga, imali smo pripreme za Olimpijske igre. Pošto sam mislio da nema potrebe rizikovati neku povredu, odlučio sam da ne pobedim. Više sam se fokusirao na Veliku Jabuku (Nju Jork), ali ne želim baš da pričam o tome.
Onda Šangaj. Ovaj slučaj pokazuje da čak i kada si u najboljoj formi, Bogovi nisu na tvojoj strani. Imali smo ogroman tornado u toku meča. Takve kapi kiše u životu nisam video. Meč je kratko prekinut. Neko je morao da pobedi zbog navijača, pa sam se ja povukao. Nije bilo vredno pobede.
I dok sedim i pijem jedan od svojih omiljenih napitaka, zagledan u okean sa svog balkona, u jednoj od mojih kuća, razmišljam o tome da sam bio broj 1, a sada više nisam. Član osoblja mi je upravo rekao: "Uvek postoji sutra.". Odgovaram sa: "Oh, zaista?"
Inaku on da sakashe ,ke pobedeshe na Olimpijadata ,a i Shangaj isto taka...ama ne sakashe da pobedi