ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
neka se vraka Nadal pobrzo,malku neprirodno mi e da go gledam Marej pred nego...a i mi nedostasuvat mecevite so Novak...uspat ,eve kako golemiot Federer ja gleda ovaa sezona...
za kakov karakter , kompleksash i g....no od karakter e citajte boldiranoto...i ne mu e prvpat..

''Velika stvar za mene je osvajanje Vimbldona ove godine. Nakon toga, imali smo pripreme za Olimpijske igre. Pošto sam mislio da nema potrebe rizikovati neku povredu, odlučio sam da ne pobedim. Više sam se fokusirao na Veliku Jabuku (Nju Jork), ali ne želim baš da pričam o tome.
Onda Šangaj. Ovaj slučaj pokazuje da čak i kada si u najboljoj formi, Bogovi nisu na tvojoj strani. Imali smo ogroman tornado u toku meča. Takve kapi kiše u životu nisam video. Meč je kratko prekinut. Neko je morao da pobedi zbog navijača, pa sam se ja povukao. Nije bilo vredno pobede.
I dok sedim i pijem jedan od svojih omiljenih napitaka, zagledan u okean sa svog balkona, u jednoj od mojih kuća, razmišljam o tome da sam bio broj 1, a sada više nisam. Član osoblja mi je upravo rekao: "Uvek postoji sutra.". Odgovaram sa: "Oh, zaista?"
Inaku on da sakashe ,ke pobedeshe na Olimpijadata ,a i Shangaj isto taka...ama ne sakashe da pobedi​

neka se vraka Nadal pobrzo,malku neprirodno mi e da go gledam Marej pred nego...a i mi nedostasuvat mecevite so Novak...uspat ,eve kako golemiot Federer ja gleda ovaa sezona...
za kakov karakter , kompleksash i g....no od karakter e citajte boldiranoto...i ne mu e prvpat..

''Velika stvar za mene je osvajanje Vimbldona ove godine. Nakon toga, imali smo pripreme za Olimpijske igre. Pošto sam mislio da nema potrebe rizikovati neku povredu, odlučio sam da ne pobedim. Više sam se fokusirao na Veliku Jabuku (Nju Jork), ali ne želim baš da pričam o tome.
Onda Šangaj. Ovaj slučaj pokazuje da čak i kada si u najboljoj formi, Bogovi nisu na tvojoj strani. Imali smo ogroman tornado u toku meča. Takve kapi kiše u životu nisam video. Meč je kratko prekinut. Neko je morao da pobedi zbog navijača, pa sam se ja povukao. Nije bilo vredno pobede.
I dok sedim i pijem jedan od svojih omiljenih napitaka, zagledan u okean sa svog balkona, u jednoj od mojih kuća, razmišljam o tome da sam bio broj 1, a sada više nisam. Član osoblja mi je upravo rekao: "Uvek postoji sutra.". Odgovaram sa: "Oh, zaista?"

Inaku on da sakashe ,ke pobedeshe na Olimpijadata ,a i Shangaj isto taka...ama ne sakashe da pobedi​
Дај извор бе, на што личи муабетов, на простак некој.

Добар извор нема што :pos:

Новинари - дно, на секаде во светот, а на балкан бетер.

Изгледа вистина е она за Надал, најверојатно ќе го откаже учеството на АО за да биде 100% спремен за сезоната на земја. Жално, навистина многу жално е што и следниот Грен Слем ќе остане без еден од најдобрите тенисери на денешницата, едноставно нема да го има истиот шмек како што би го имал кога е Надал присутен. :(

Па тие сигурно имаат преведено од некаде.

Да, ама како го превеле е прашањето, како и да е какви све не "вести" и "изјави" не читам секојдневно и избегавам да ги постирам, затоа што знам што ќе се случи, т.е. дека ќе настане расправија помеѓу фановите на топ 3 тенисерите, малце да пролисташ само ќе ти стане јасно какви све глупости базирани на сензационализам и филувани изјави се објавуваат, така да мрсул не фрлам веќе на овие интервјуа и написи, се додека не видам видео интервју со таква изјава апсолутно не ми е гајле.

Како што има кажано Родик Федерер е d**k head но мислам дека сепак не се спуштил ептен до тоа ниво како на интервјуто....
--- надополнето: 5 декември 2012 во 08:09 ---

Но исто така видете ја споредбава како фан на Федерер реагира да го одбрани Џокович (според интервју на српски јазик):

Го има ли текстов на некој друг јазик или е само измислица на српскиве сајтови?

А еве како реагира кога во прашање е Федерер и српски сајт:
Добар извор нема што :pos:

Новинари - дно, на секаде во светот, а на балкан бетер.

Yep, така реков, но реков така затоа што ти одамна напињаш за секакви завери и местени натпревари, повеќе него заради тоа што побара изјава на друг јазик, згора на тоа во мојот пост погоре стои дека не верувам веќе на ниедна изјава без разлика од кој извор е ако нема видео од истата!

Во Бразил се игра егзибиционен турнир деновиве, ноќеска играше Федерер против Белучи, загуби Федерер во 3 сета.

Денеска играат Шарапова и Вознјацки. :)

Иначе егзибицијава се вика Gilette Federer Tour :

http://www.gillettefederertour.com.br/index.html

Еве го и целиот меч :

Дај извор бе, на што личи муабетов, на простак некој.
Што очекуваш од фанови на Нолета кои или незнаат да читаат информации ако не се на српски или не гледаат подалеку од носот (ако гледаат ќе видат каков мрсул напишале)

Што очекуваш од фанови на Нолета кои или незнаат да читаат информации ако не се на српски или не гледаат подалеку од носот (ако гледаат ќе видат каков мрсул напишале)

:pos:
Aх бее..

ЃУЛЕ, are you talking to me ?

Најдобриот меч во историјата на тенисот според мене, а верувам и многу други би се сложиле. Задолжително одберете 1080p HD и гледајте ги сите 28 минути на Full Screen. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom