Ова е резултат на пропуштени 5 сет топки и мило ми е што освои Белучи1.33 крај!
Против кој?Ако се погоди вс Федерер у Синси, а Федерер да биде во добра физичка форма, (изигра многу турнири оваа година) ќе гледаме газење
Не претерувај и ти сеа Против првите четворица минорни шанси има, јас онака го спомнав ко солиден тенисер кој може меѓу првите 30 без проблем.Ако се погоди вс Федерер у Синси, а Федерер да биде во добра физичка форма, (изигра многу турнири оваа година) ќе гледаме газење
Мајами или Индијан Велс, еден од нив.Знам ама ти спомна дека изиграл вс Роже добро на некој турнир, па сакав да истаканам дека таа форма порано е нешто сосема поинакво од ова сега, иначе да ме утепаш и мене не ми текнува во моментов на кој турнир беше
20 поени брани во Торонто, 180 во Синсинати што и не се многу, но битно е да се подготви добро за турнирот. Иначе и Федерер го откажа учеството во Торонто па ќе биде малце мизерен турнирот без можеби двајцата најдобри тенисери во историјата на тенисот.
Шо е смешно, знајш како ми се смее моментално, а ако ми кажиш шо е смешно и јас да се насмеам нема да е лошо.
Напишав јас во некоја тема дека нема да можам летово да отворам теми бидејќи немам време за тоа, а не дека турнирот е ваков таков или онаков.Tрескаш глупости, ако не играле Федерер и Надал, не значи дека турнирот ќе е мизерен.
Па и подобро што не игра Надал, така мизерен со повреда и надвор од форма, нема потреба да се појавува на турнирот.
А ако мислиш дека толку ќе е мизерен ич не коментирај, погледни ја листата и ќе видиш.
Олимпискиот првак ќе е, бронзениот, четврто пласираниот и тн.
http://www.rogerscup.com/men/english/playerList.php
Може и за тоа нема посебна тема, заради мизерноста.