Ова е резултат на пропуштени 5 сет топки1.33 крај!
Против кој?Ако се погоди вс Федерер у Синси, а Федерер да биде во добра физичка форма, (изигра многу турнири оваа година) ќе гледаме газење![]()
Не претерувај и ти сеаАко се погоди вс Федерер у Синси, а Федерер да биде во добра физичка форма, (изигра многу турнири оваа година) ќе гледаме газење![]()
Мајами или Индијан Велс, еден од нив.Знам ама ти спомна дека изиграл вс Роже добро на некој турнир, па сакав да истаканам дека таа форма порано е нешто сосема поинакво од ова сега, иначе да ме утепаш и мене не ми текнува во моментов на кој турнир беше![]()
20 поени брани во Торонто, 180 во Синсинати што и не се многу, но битно е да се подготви добро за турнирот.Иначе и Федерер го откажа учеството во Торонто па ќе биде малце мизерен турнирот без можеби двајцата најдобри тенисери во историјата на тенисот.
Шо е смешно, знајш како ми се смее моментално, а ако ми кажиш шо е смешно и јас да се насмеам нема да е лошо.
Напишав јас во некоја тема дека нема да можам летово да отворам теми бидејќи немам време за тоа, а не дека турнирот е ваков таков или онаков.Tрескаш глупости, ако не играле Федерер и Надал, не значи дека турнирот ќе е мизерен.
Па и подобро што не игра Надал, така мизерен со повреда и надвор од форма, нема потреба да се појавува на турнирот.
А ако мислиш дека толку ќе е мизерен ич не коментирај, погледни ја листата и ќе видиш.
Олимпискиот првак ќе е, бронзениот, четврто пласираниот и тн.
http://www.rogerscup.com/men/english/playerList.php
Може и за тоа нема посебна тема, заради мизерноста.