Не е рандом Ватануки. Не е лош играч ама се повреди лани ако не се лажам и доста падна на ранг листа. Ок е на побрзите подлоги, по мене може да си биде стандарден член на топ 100, и така има многу дилетанти моментално таму.Некој рандом јапонец ван топ 300 си влегол 4 коло. Со играчи како Тиафо и не ме ни зачуди.
Tiafo minatoto kolo izleze na teren so oprema ranec toa sve, i otvara torbata, tocno 0 reketi vnatre, cekase da mu gi donesat nit se zagrevase nit nisto toj drugiot mu vika na eve ti moj da se zagreeme. I toa e sve sto treba da se znae za Tiafo, ili tifozhe ko sto go krstija ednas tuka.Некој рандом јапонец ван топ 300 си влегол 4 коло. Со играчи како Тиафо и не ме ни зачуди.
Со босанецот Џумхур, и едвај тепаше во втор сет губеше 5-1 /30-0 се врати го зема сетот во тајбрејк.Tiafo minatoto kolo izleze na teren so oprema ranec toa sve, i otvara torbata, tocno 0 reketi vnatre, cekase da mu gi donesat nit se zagrevase nit nisto toj drugiot mu vika na eve ti moj da se zagreeme. I toa e sve sto treba da se znae za Tiafo, ili tifozhe ko sto go krstija ednas tuka.
ТешкоОсваја Вимблдон и заокружува на 25 слема. Зачувај го постов слободно.
Частиш кафе на млачен ако земе 25-каЌе се пишеме ти реков јули.
Дрејпер многу блиску до топ 10. Многу тешко дека ќе го победи Алкараз вечер. Мило ми е што конечно ќе ги спушти позиција подоле Рублев, Циципас и Де Минор. Се надевам и Руне конечно ќе покаже што знае , дај го и него во топ 10 поинтересно да биде.
Па ни до Ролан Гарос. Треба некој од Саша и Алкараз да ги врзе сите три мастерси на земја, и да освои некоја 500ка/250ка, што е малце веројатно, знаејќи дека последен на кого тоа му успеало е.... Надал.Прашањето што го прашав пред месец дена - сепак за Индиан Велс на Синер му ги одзеле бодовите лани. Сега немаше пад во неговите бодови по крај на мастерсот, пак си имаше 11 000. Сега, по Мајами ќе има 10 000, ама пак никој не може да го стигне, дури ни по Монте Карло.
Alcaras se poveke i poveke me razocaruva. Izgubi mnogu vakvi natprevari vo poslednite godina dena, sto e pokazatel deka ustvari i ne e tolku dominanten i konstanten.Па ни до Ролан Гарос. Треба некој од Саша и Алкараз да ги врзе сите три мастерси на земја, и да освои некоја 500ка/250ка, што е малце веројатно, знаејќи дека последен на кого тоа му успеало е.... Надал.![]()
Мислев дека ќе изгази Карлитос на Саншајн Даблот ама скроз потфрли. Гофан колку и да е ок играч сепак е на залез од кариера и не смее да си дозволи пораз од него во второ коло.