ATP тенис - општа дискусија

Член од
19 март 2013
Мислења
3.513
Поени од реакции
5.286
Некој рандом јапонец ван топ 300 си влегол 4 коло. Со играчи како Тиафо и не ме ни зачуди.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.073
Поени од реакции
117.093
Некој рандом јапонец ван топ 300 си влегол 4 коло. Со играчи како Тиафо и не ме ни зачуди.
Не е рандом Ватануки. Не е лош играч ама се повреди лани ако не се лажам и доста падна на ранг листа. Ок е на побрзите подлоги, по мене може да си биде стандарден член на топ 100, и така има многу дилетанти моментално таму.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.386
Поени од реакции
47.273
Tiafo minatoto kolo izleze na teren so oprema ranec toa sve, i otvara torbata, tocno 0 reketi vnatre, cekase da mu gi donesat nit se zagrevase nit nisto toj drugiot mu vika na eve ti moj da se zagreeme. I toa e sve sto treba da se znae za Tiafo, ili tifozhe ko sto go krstija ednas tuka.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.226
Поени од реакции
3.289
Tiafo minatoto kolo izleze na teren so oprema ranec toa sve, i otvara torbata, tocno 0 reketi vnatre, cekase da mu gi donesat nit se zagrevase nit nisto toj drugiot mu vika na eve ti moj da se zagreeme. I toa e sve sto treba da se znae za Tiafo, ili tifozhe ko sto go krstija ednas tuka.
Со босанецот Џумхур, и едвај тепаше во втор сет губеше 5-1 /30-0 се врати го зема сетот во тајбрејк.
Се на се тотален ретард е човекот го имитира Киргиос во секој поглед, а далеку е од него.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.513
Поени од реакции
5.286
Дрејпер многу блиску до топ 10. Многу тешко дека ќе го победи Алкараз вечер. Мило ми е што конечно ќе ги спушти позиција подоле Рублев, Циципас и Де Минор. Се надевам и Руне конечно ќе покаже што знае , дај го и него во топ 10 поинтересно да биде.

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.088
Поени од реакции
1.214
Дрејпер многу блиску до топ 10. Многу тешко дека ќе го победи Алкараз вечер. Мило ми е што конечно ќе ги спушти позиција подоле Рублев, Циципас и Де Минор. Се надевам и Руне конечно ќе покаже што знае , дај го и него во топ 10 поинтересно да биде.

Ноле да остане во топ 10 за да има колку толку барем до 1/8 или 1/4 на слемовите олеснет пат и до таа фаза да ги избегне Алкараз, Синер, Медведев....

Kajgana Shop

На врв Bottom