Не е рандом Ватануки. Не е лош играч ама се повреди лани ако не се лажам и доста падна на ранг листа. Ок е на побрзите подлоги, по мене може да си биде стандарден член на топ 100, и така има многу дилетанти моментално таму.Некој рандом јапонец ван топ 300 си влегол 4 коло. Со играчи како Тиафо и не ме ни зачуди.
Tiafo minatoto kolo izleze na teren so oprema ranec toa sve, i otvara torbata, tocno 0 reketi vnatre, cekase da mu gi donesat nit se zagrevase nit nisto toj drugiot mu vika na eve ti moj da se zagreeme. I toa e sve sto treba da se znae za Tiafo, ili tifozhe ko sto go krstija ednas tuka.Некој рандом јапонец ван топ 300 си влегол 4 коло. Со играчи како Тиафо и не ме ни зачуди.
Со босанецот Џумхур, и едвај тепаше во втор сет губеше 5-1 /30-0 се врати го зема сетот во тајбрејк.Tiafo minatoto kolo izleze na teren so oprema ranec toa sve, i otvara torbata, tocno 0 reketi vnatre, cekase da mu gi donesat nit se zagrevase nit nisto toj drugiot mu vika na eve ti moj da se zagreeme. I toa e sve sto treba da se znae za Tiafo, ili tifozhe ko sto go krstija ednas tuka.
ТешкоОсваја Вимблдон и заокружува на 25 слема. Зачувај го постов слободно.
Частиш кафе на млачен ако земе 25-каЌе се пишеме ти реков јули.
Дрејпер многу блиску до топ 10. Многу тешко дека ќе го победи Алкараз вечер. Мило ми е што конечно ќе ги спушти позиција подоле Рублев, Циципас и Де Минор. Се надевам и Руне конечно ќе покаже што знае , дај го и него во топ 10 поинтересно да биде.