TpH_Bo_OkO
Трноризец
Атер де ајде...еден остров на нашите пријатели за тоа што заено ќе ги спичкаме атињаните...сети се кој прв застана во одбрана на независноста на Македонија 87ма...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сум за тоа, ќе има и за нас доста, само да се исчисти грчкото семе.Атер де ајде...еден остров на нашите пријатели за тоа што заено ќе ги спичкаме атињаните...сети се кој прв застана во одбрана на независноста на Македонија 87ма...
Јас мислам да им нанесеме наголем пораз на грциштана и да им го заземеме најголемиот нивни идентитет!!! ЛЕЗБОС !!
"...100 мил. евра дополнителна штета од губењето на македонските туристи...". Mомци, знам дека Македонија е околу 2 милиона? Или грешам. Ова значи се падат 50 евра на човек. Колко хора почиват в Гејлада? Нешто не ми се верува цифрата 100 да е верна. И ја сум на мнение дека требува да се бојкотират грчките производи и наполно ве подражувам. Но ако Грција рече да бојктира вас и нас, она има повеке аргументи реално погледнато, а не емоционално. Успех.
Jas mislam deka tie brojki se i pogolemi bidejki ne odea nasite samo na odmor tamu. Ima golem broj koi sekojdnevno odat za drugi biznisi i ostavaat mnogu poveke pari od pogore navedenoto. No i taa brojka ne e mala!Таа информација ми е од македонските медиуми, каде што врз основа на добиените информации од македонското МВР колку македонци пошле на одмор во егејска македонија.
Негде околу 100.000 граѓани по 1000 евра ја даваат бројката од 100мил. евра. Со 50 евра не се оди во кафана а не на одмор.
Атер де ајде...еден остров на нашите пријатели за тоа што заено ќе ги спичкаме атињаните...сети се кој прв застана во одбрана на независноста на Македонија 87ма...

Да живее! Вовеки!Амин! И *** за ********. Е сега Перо го испратих. Ама гледам си заборавил пашипорто и GSM.Да живее Македонија!
От Граница ке се в'рне за полчас и накрај ке допиеме пиене и утре па ке си бега. Ама пак ке си пееме " ..кога зашумат шумите букитееее.,,,Градил Илиja килија... македонско девојче... . А като се има на ум дека за мен беше тежок ден, а он со некаква тиквешка мие освести... И нема начин без пасош да не се врати... Сабалента не ми се лутете за тоа дека ке го пиша. Ама се извинувам предварително.:smir:Поздрав. Сега реално. Многу зависите от педерите отколку они от вас. Ова е вистина. Замисли се малко. Ако затворат Солун? Кажи от дека ке ви е патот? Аз знам, и он никогаш нема да е затворен за Македонија. Грк, дека не може да прави пари во Грција и Еу оди во Бугарија , Македонија и Албанија и прави текстил. Ова са нај гадните педери. Ние веке ги гониме. За жал, колко и да не ги сакам, силата е у них.....многу повеќе зависат од нас (протокот на луѓе и роба север - југ и обратно) него шо зависиме ние од нафтата од Солун и од нив воопшто, само на кој да му текни...

Еј Тасос не го даваме:nenene: